Hirdetés
Elismerés a legjobbaknak

Díjeső a vízügyi igazgatóságnál

Fotó: ÉDUVIZIG
Győr+
2021.12.20. 10:29

Az intézmény hétfőn délelőtt tartotta hagyományos Évzáró Igazgatói Értekezletét, melyen Németh József igazgató átadta az elismeréseket az Innovációs Díj és az Észak-dunántúli Vízügyért Díj nyerteseinek.

Hirdetés

Az Innovációs Díj pályázaton első helyezést Noviczki András vízrajzi ügyintéző nyerte el a Szigetközi Szakaszmérnökségről. Pályázatának címe: Állapotfelvételi jegyzőkönyv korszerűsítése, melynek célja éves szinten mintegy 570 darab A4-es nyomtatott lap kiváltása digitális formátummal, így a feljegyzések archiválása jelentősen leegyszerűsödik, továbbá nem szükséges az említett papírmennyiséget évről-évere megőrizni. A már kitöltött jegyzőkönyveknek gyorsabbá válik a visszakereshetősége, átláthatóbbakká válnak.

Második helyezést ért el Keserü Balázs vízminőség-védelmi referens a Vízvédelmi és Vízgyűjtő-gazdálkodási Osztályról inváziós vízinövények visszaszorítása ecetsavas permetezéssel tárgyú pályázatával. Pályázatának célja a jelentős problémát előidéző inváziós vízinövények által okozott többlet gépi kaszálási munkák csökkentése, a gépi kaszálás következményeként fellépő véletlen terjesztés lehetőségének minimalizálása, mederlakó élőlények védelme, csökkenő területi zavarás, pozitív társadalmi és környezetvédelmi megítélés, jelentős költségmegtakarítás.

Hirdetés
Keserü Balázs

Harmadik helyezett most nem született.

Dolgozói javaslatok alapján az Észak-dunántúli Vízügyért Díjat az idén már 7. alkalommal osztották ki, a vízügyi szolgálatban folytatott kiemelkedő egyéni tevékenységért és teljesítményért. Az oklevelet és a bronzérmet két szakember vehette át:

Baranyai Gyula

Baranyai Gyula, szivattyútelepi főgépész (Hansági Szakaszmérnökség) a 30 éves odaadó, lelkiismeretes és precíz fizikai munkavégzéséért, a szakaszmérnökség feladataiban betöltött meghatározó szerepéért, a belvízvédekezésben és a szivattyúüzemeltetésben nyújtott kimagasló teljesítményéért, valamint az úszókaszálás szakaszmérnökségen történő meghonosításáért.

Csapó János

Csapó János, területi felügyelő (Rábai Szakaszmérnökség) a szakaszmérnökségen 40 éve folytatott aktív üzemeltetési, fenntartási, és beruházási feladataiért, saját és társvizignél végzett kiváló védekezési munkájáért, új technológiák bevezetése és alkalmazása iránti fogékonyságáért, összességében szakmaszeretete és hozzáértése révén a legmagasabb szintű műszaki igényességgel végzett munkájáért.

Forrás: ÉDUVIZIG

likeold
a fb oldalunkat