Hirdetés

Díjat nyert a Győri képeskönyv

Fotó: Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér
Győr+
2022.06.30. 16:39

A Kulturális és Innovációs Minisztérium a Magyar Könyvtárosok Egyesületének díját a magyar könyvtárosok szavazatai alapján az előző évben Magyarországon megjelent legértékesebbnek és legszebbnek tartott könyvnek ítélik oda. Idén győri sikernek örvendezhetünk, a Fitz József-könyvdíjat a Győri képeskönyvnek ítélték oda.

Hirdetés

Az Orbánné dr. Horváth Márta és Galambos Krisztina által összeállított, Szabó Béla fotóival illusztrált könyv bemutatja a győri emlékhelyeket, köztéri alkotásokat, emléktáblákat, leírásokkal és látványos fotókkal illusztrálva, megragadva a város sokszínűségét és hangulatát. A pazar kötet a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér kiadásában jelent meg 2021-ben.

A kiadvány 7750 forintos áron megvásárolható a Lokálpatrióta – Belvárosi Könyves Polc nevű üzletben (Győr Baross u. 4.), a Kisfaludy Károly Könyvtárban (Győr Baross u. 4.) vagy a Látogatóközpontban (Győr, Baross u. 21.). Ugyanakkor a könyvtár – mint kiadó- lehetővé tette, hogy az érdeklődők a kötet elektronikus változatát ERRE A LINKRE kattintva ingyenesen letölthessék a könyvtár Digitális Könyvtárából.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat