Interjú

Dallos Bogi: az utóbbi időben sérült az önbizalmam!

P. Csapucha Adrienn Fotó: Ács Tamás
2022.11.08. 08:14

Fiatal kora ellenére sok mindenben kipróbálta már magát, de mindig vannak új kihívások, amelyek motiválják. Dallos Bogi őszintén vallott szerelemről, és a mindennapi nehézségekről.

Hirdetés

Mosolygósan jön ki a backstageből, pontosan érkezik, pedig előtte jó néhányan elcsípték egy szelfi erejéig. Kedves és közvetlen, olyan, mint amilyennek a tévéből megismerhettük. Az egész beszélgetés alatt úgy érzem magam, mintha 10 éve ismerném, pedig épp csak 10 perce találkoztunk személyesen.

Mindig örömmel térsz haza Győrbe, hiszen itt van a családod, és innen indult a karriered. Hogyan emlékszel vissza a kezdetekre?

Dallos Bogi: Nemrég döbbentem rá, hogy már 10 éve vagyok a pályán. 14 éves voltam az első énekversenyemkor, apukám levideózta és feltöltötte akkor a YouTube-ra. Majd 15 éves voltam amikor megjelent az első dalom és videóklipem. Voltak mélységei és magasságai ennek az útnak, de a szüleim mindig nagyon nagy támogatóim voltak, és ez magabiztosságot adott. Főleg azért, mert úgy látták bennem a fantáziát és tehetséget, hogy nem akartak a maguk mintájára formálni, nem ragaszkodtak ahhoz, hogy azt az utat válasszam, amin ők vállalkozóként elindultak. És igen, valóban nagy örömmel térek haza, és nem csak a szüleim miatt, hanem azért is, mert imádok Győrben nosztalgiázni.

Nehéz időszak van mögötted, ezt nem is titkolod, nemrégiben a közösségi oldaladon fogalmaztál meg ezzel kapcsolatosan gondolatokat. Hogyan tudsz túllendülni a nehézségeken, mi az ami segít abban, hogy új lendületet kapj?

D. B.: Beszélgetések. Olyan emberekkel szeretem körülvenni ilyenkor magam, akikben maximálisan megbízok, akik tudom, hogy őszinték velem, és érzik, hogy mire hogyan kell reagálniuk. Mikor lehetnek velem kíméletlenek, és mikor van az az időszak, amikor pátyolgatni kell a lelkem. Az említett posztommal egyébként arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy sokszor mindannyian bizonytalanok vagyunk, így én is. De vannak olyan pillanatok amikor megállok és azt mondom, hogy na igen, ez tényleg jó volt, jól sikerült. Tudni kell magunkat megdicsérni. Az önbizalmam az utóbbi időben sérült, fontosnak tartom, hogy ezekről igenis beszéljek a social mediában. Hisz azon túl, hogy van egy harmonikus házassága valakinek, nem lehet elvárni, hogy mindig boldog legyen, ezek az elvárások ugyanis terhesek egy idő után.

Ha már a párkapcsolatot említetted, egy éve éltek harmóniában Puskás Petivel. Mi a titkotok?

D.B.: Egy év után talán még nem vagyunk abban a pozícióban, hogy titokról beszélhessünk, még mindig a szerelmes időszakunkat éljük. De fontos alappillére a kapcsolatunknak, hogy tudunk egymás sikerének örülni, mindig szakítunk időt egymásra, ha nagyon sűrű az időbeosztás, akkor is kijelöljük a naptárban, hogy mikor tudunk csak kettesben lenni. Így azt gondolom a minőségi idő az, ami mind a kettőnknek nagyon fontos és az, hogy sok élményt szerezzünk együtt.

Mekkora terhet jelent a mindennapokban az, hogy mind a ketten ismertek vagytok?

D.B.: Biztosan nem akkora terhet mint mondjuk Amerikában. Mi azért nyugodtan tudjuk élni a teljesen átlagos életünket is, el tudunk menni bevásárolni, maximum picit furcsán néznek ránk, vagy összesúgnak a hátunk mögött. Az a része soha nem rakott rám nagy terhet, hogy külsőségekben megfeleljek annak a szépségideálnak, amit látnak rólam a tévében. Egyébként pedig az emberek nagyon szeretetteljesek amikor találkozunk, szerencsére nem igazán vannak rossz tapasztalataim.

Izgalmasan teltek az elmúlt hetek, megjelent az új dalod Titkok a téren címmel és itt az új nagylemez…

D.B.: Wagner Emil barátommal írtuk a dalokat az új nagylemezhez, és büszkén mondhatom, hogy egy különleges album született az elmúlt egy év munkájának eredményeként. Nagyon őszinte a második nagylemezem is, olyan mintha engedném a közönségnek, hogy belelapozzon a naplómba.

Vannak olyan ajtók, amiket szívesen kinyitnál? Olyan új kihívások, amikben kipróbálnád magad?

D.B.: Viszonylag fiatal voltam akkor, amikor megtörténtek velem olyan események, élethelyzetek, amikre akkor azt éreztem, hogy nem voltam felkészülve. Aztán utólag visszatekintve mégis időszerűek voltak, de volt egy pont amikor feltettem a kérdést magamnak, hogy akkor most hogyan tovább. Azt biztos, hogy a koncerteket szeretném még inkább fejleszteni, koncertre járó közönséget szeretnék még inkább építeni, és meg szeretném ugrani a „We are” sikerét. Örülnék ha születne egy olyan magyar nyelvű dal, amire azt mondhatják, hogy na igen, ez a Dallos Bogi dala. Mellette a műsorvezetés, műsorgyártás, interjúkészítés terén is azt érzem, hogy szeretnék további minőségi értékeket teremteni.

És a magánéletben?

D.B.: A magánéletben minden úgy jó, ahogy van. Ennek a megőrzésére törekszünk a mindennapjainkban.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Kultúra | #zene |