Győr+ Reggeli

Dal, ami ránk talál

Bajzát Zsuzsi Győr+
2022.12.08. 10:47

Most kivételesen zenei premierre érkezett a Győr+ Rádió stúdiójába Molnár Ágnes, a Győri Nemzeti Színház színésznője, és Mészáros Tamás, énekes, színész. A Ránk talál című ünnepi szerzeményünk közös munka eredménye, amivel céljuk, hogy ebben a rohanó világban igazi értéket teremtsenek.

,,Legutóbb 2014-ben jelent meg karácsonyi dalom. Ezt azóta három nagylemez követte, amelyeken szintén saját szerzemények hallhatók. Úgy gondoltam, hogy itt az ideje egy újabb téli, karácsonyi témájú dalnak, amelyet most duettben képzeltem el. Régóta szerettünk volna Molnár Ágnessel egy közös saját dalt készíteni és kiadni. Most elérkezett a pillanat– mondta el Mészáros Tamás.

,,Ez a dal tulajdonképpen azért is egyedi, mert életem első saját dala, ráadásul Tamással annyira hasonlót gondolunk a legszebb ünnepünkről, hogy azonnal igent mondtam a felkérésre. Azon kaptam magam, hogy nem sokkal később már Tihanyi Dániel barátunk, kollégánk stúdiójában vagyunk és az általa hozott
dallamra elkezdtük megírni a dalszöveget. Minden annyira gördülékenyen ment. A következő találkozásnál már fel is énekeltük a dalt. Igazi csapatmunka volt. Nagyon várjuk a fogadtatását” – tette hozzá Molnár Ágnes.

,,A hangszerelése finoman illeszkedik a dalszöveghez, amely azt hiszem eléggé kortalan, mégis kicsit modern hangzásra törekszik. Könnyen emészthető. A hangszerelést Tihanyi Dánielnek köszönhetjük, a dobokat Hargas Gábor ütötte, a trombitát pedig Pecze Balázs fújta. Szívünk minden szeretetével ajánljuk mindenkinek ezt a mesés utazást!” – mesélte Mészáros Tamás.

A teljes beszélgetés ide kattintva visszahallgatható:

Kapcsolódó témák: #dal | #dalpremier | #karácsony | #zene |