Hirdetés

Csúszik, de megtartják az Adyvárosi Családi napot

Illusztráció: Marcali Gábor
Győr+
2022.07.30. 10:01

Az időjárás miatt változik a program, de délutánra eláll az eső, így a programok jó részét megtartják - jelentette be Radnóti Ákos, a körzet képviselője, Győr alpolgármestere.

Hirdetés

Az Adyvárosi Családi Nap és Szenes Iván Emlékestre már tegnap programváltozást jelentettek be az időjárás miatt, azonban a várakozásokat is felülmúlta az eső, ami szombat reggel csapott le Győrre.

Radnóti Ákos alpolgármester, az esemény szervezője a helyszínről, az adyvárosi 1-es tó mellől jelentkezett be Facebook-csatornáján.

Hirdetés

Mint elmondta, az időjárás nem megfelelő, de gond nincs. Az előrejelzések szerint kora délutántól zavartalanul mehetnek a programok. A téti fúvószenekar felvonulása idén elmarad, a helyszín azonban készen áll.

Amint eláll az eső, minden eszközt kihelyeznek, és indulnak a koncertek is – mondta Radnóti Ákos. Délután kézműves programok, játékok, sportolási lehetőség várja a kiérkezőket. A színpadi nézőteret illetően az alpolgármester külön felhívta a figyelmet arra, hogy az ülőhelyeket az idősek, a mozgáskorlátozottak számára engedje át, aki teheti.

Az előzetes programlistáról itt írtunk, ennek egy jó része változatlan most is:

Kapcsolódó témák: #Adyváros | #programok | #tóparty |
likeold
a fb oldalunkat