Hirdetés

Csodás motorok dübörögték végig a várost

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2022.05.21. 17:36

A látványos, körülbelül 40 perces vonuláson 180 Harley vett részt. A győri szakaszt rengetegen figyelték és csodálták a szebbnél szebb vasakat.

Hirdetés

A Four Rivers Chapter Hungary Egyesület nagy esemény előtt állt. A jótékonyságon alapuló nagy múltú világszervezet győri csapata május 21-én klubházat avatott. Egy olyan helyet, ahol a motorozási élmények felelevenítésén, szervezési feladatokon túl otthont ad a párbeszédeknek és családoknak találkozási helyként is szolgál. A szombati eseményre három ország motorosai érkeztek.

A délelőtti programon a Pannonhalmi Bencés Főapátságot majd Győr belvárosi szépségeit látogatták meg a motorosok. Az esti zártkörű klubházavató ünnepség bevételét pedig hagyományaikhoz hűen a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház számára ajánlják fel.

Hirdetés

A pannonhalmi kiránduláson körülbelül 180 motorkerékpár vett részt, akiknek útját sok csodáló szempár figyelte míg visszaértek Győrbe, a Dunakapu téri végállomásra.

A Győr+Rádió különleges módon kapcsolódott be az eseménybe: 13:30-14:30 között a rádióban a motorosok zenéi fognak szóltak, egy speciálisan erre a napra összeállított zenei listával. A motorokból pedig a Győr+ Rádió adása szólt, ezzel is hangulatosabbá téve a felvonulást.

Galéria: Vig Norbert

likeold
a fb oldalunkat