Húsvét

Csendes volt a város húsvéthétfőn

Fotó: Városrendészet
Győr+
2021.04.05. 10:53

Az idei húsvéthétfő is csendesebb a megszokottnál. A Városrendészet Győr munkatársai persze ma sem pihennek, folyamatosan járőröznek és a rendőrségnek segítve vigyázzák a város rendjét. Erről dr. Dézsi Csaba András is beszámolt.

19.45:

Összességében nyugodtan telt a húsvéthétfő Győrben, a Városrendészet Győr a rendőrséget támogatva tette a dolgát. Erről számolt be este a polgámester egy újabb posztban:

12.10:

Dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere pár perccel ezelőtt a témában újabb közösségi oldalas bejegyzést tett közé, újabb helyszínekkel:

10.00:

A húsvéthétfői locsolkodás mindig magával hordozta az emberek találkozását, a férfiak sokszor kisebb-nagyobb csoportokban járják ilyenkor az ismerős hölgyeket, stratégiákat és útvonalakat terveznek. Ebben persze rendszerint megszomjaznak, s némi frissítőért szívesen megállnak az szomjoltásra szolgálató vendéglátóipari egységekben. A koronavírus járvány azonban már második éve módosítja a korábbi szokásokat, zárva vannak a hörpintők. Ezek szerepét sok helyen a dohányboltok vették át, így a csoportosulások is leginkább ott figyelhetők meg.

Ami persze érhető okokból zavarja a pihenni vágyó lakókat, így a Városrendészet Győr a legnagyobb igyekezettel próbálja jobb belátásra bírni a hétköznap és ünnepnap is italozó.

Fegyelmezetten várják a sorukat az emeberek…

Húsvéthétfőn sincs ez másként, s úgy tűnik a szép szónak és a határozott fellépésnek megvan az eredménye: a dr. Dézsi Csaba Andrásnak küldött fotók mutatják, rend és fegyelem volt húsvéthétfő kora délelőttjén a legtöbb dohánybolt előtt és környékén.

Köszönjük a győrieknek, hogy meghallották és megértették a kérést: most azzal tehetnek a legtöbbet, ha otthon maradnak, s virtuálisan locsolják meg a hölgyeket! Maradjon meg ez a rend délutánra és a hétköznapokra is!												

						 
Kapcsolódó témák: #húsvét | #Városrendészet |