Csapatépítő programok a Pannon-Víz Zrt.-nél

Fotó: Pannon-Víz Zrt.
Győr+
2022.10.01. 12:35

A Pannon-Víz Zrt. mint családbarát munkahely, a mindennapi életünkhöz nélkülözhetetlen ivóvíz- és szennyvízelvezetési szolgáltatások biztosítása mellett kiemelt figyelmet fordít a dolgozók fizikai és mentális egészségének támogatására is.

Hirdetés

“Munkatársaink a háttérben dolgozva valamennyien hozzájárulnak munkájukkal ahhoz, hogy társaságunk működési területén élő felhasználóink számára mindig megfelelő minőségű ivóvizet tudjunk szolgáltatni, illetve az elhasznált szennyvíz elvezetését és tisztítását biztosítani tudjuk. Mindennek tükrében odafigyelünk a közösségépítésre, a családok összetartására, ezért munkavállalóink számára lehetőségeinkhez mérten igyekszünk közös feltöltődést nyújtó programokat biztosítani.

Szombaton Bősárkány határában rendeztük meg a cég harmadik horgászversenyének második fordulóját, ahol több mint 20 versenyző ült ki a tó partjára horgászni. A versenyzők a nap során közel 70 kilogramm halat akasztottak horogra.

A verseny zárásaként Rácz Attila, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója adta át a díjakat: az első helyezett Szabó Vilmosnak, a második helyezést elért Szabó Viktornak, a harmadik dobogósnak, Mészáros Áronnak, és a különdíjas, hétéves Füsi Jankának.

A cég dolgozói főzőversenyen is összemérték tudásukat, ahol 17 csapat mutatta meg, hogy mennyire kiváló a főzésben. A zsűri elnöki feladatait dr. Dézsi Csaba András, Győr város polgármestere látta el, az értékelésben Rácz Attila elnök-vezérigazgató és Bodrogi Ernő, a vállalat gazdasági igazgatója segítette. A főzésben minden csapat remekül szerepelt és kiváló ételeket mutatott be a zsűrinek. Első helyen a „Nyúli Címvédők” végeztek, akik a tavalyi verseny után megvédték előkelő helyezésüket és elvihették a legnagyobb serleget, valamint nyereményként az 1-1 szabadnapot is.”

Szöveg: Pannon-Víz Zrt.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #pannon-víz |