Választás 2022

Családjával szavazott Kara Ákos

Fotó: Ács Tamás
Győr+
2022.04.03. 10:07

Vasárnap délelőtt családja kíséretében indult szavazni Kara Ákos. A Győr-Moson-Sopron megyei 2. számú országgyűlési egyéni választókerület képviselője Gyárvárosban tette le voksát.

Hagyomány már, hogy fiai és édesanyja jelenlétében indul szavazni Kara Ákos, aki vasárnap reggel ugyancsak a hagyományaihoz hűen Gyárvárosban töltötte ki a szavazólapokat.

“Ma sorsdöntő választás előtt állunk, országgyűlési képviselőként továbbra is a legfontosabb céljaim között szerepel a béke, a biztonság valamint a térségünknek a további fejlesztése” – fogalmazott a szavazást követően portálunknak az országgyűlési képviselő.

“Megköszöntem a szavazóköri bizottság tagjainak a munkáját, és arról is beszélgettünk velük, hogy a mai nap folyamán nagy valószínűséggel később várhatók eredmények. Ennek az-az oka, hogy mire a népszavazás kérdéseire adott válaszokat és a képviselőkre leadott voksokat megszámolják és összegzik az hosszabb időt vesz majd igénybe, mint a korábbi években. Ehhez kapcsolódóan arra biztatok mindenkit, és azt kérem mindenkitől, hogy a népszavazási kérdésekre szavazzon nemmel. Kétszer Fidesz, a listára és az egyéni jelöltre. Négy nem szavazat a gyermekvédelmi népszavazás kérdéseire” – tette hozzá Kara Ákos.

Kapcsolódó témák: #népszavazás | #választás 2022 |