Hirdetés

Családi programokkal is vár a II. Győri Klíma Expo

Illusztráció: zoldgyor.hu
Győr+
2022.09.21. 20:47

Herman Etelka, a városháza környezetvédelmi osztályának vezetője, a II. Győri Klíma Expo egyik motorja és főszervezője volt a Győr+ Rádió vendége, akivel Herkely Ákos kollégánk beszélgetett.

Hirdetés

Amint arról a Győr+ Média különböző felületein már többször is hírt adtunk, a tavalyi nagy sikerű debütálás után idén második alkalommal rendeznek Győrben Klíma Expót. A helyszín ezúttal is az Olimpiai Sportpark lesz, a dátum pedig szeptember 30. – október 2.

Herman Etelka többek között elmondta: rendezvény idén már három naposra bővült, a környezetvédelmi kiállításon pedig a korábbinál is hangsúlyosabb szerepet kap az energiahatékonyságot javító módszerek bemutatása és a fenntarthatóság.

A pénteki szakmai programok után szombaton és vasárnap számos kísérő-rendezvénnyel, így például kerékpáros felvonulással, az első győri zöld futással, gördeszkás bemutatóval, kézműves foglalkozásokkal is várják az érdeklődőket. Ugyancsak az Expóhoz kapcsolódva szeptember 30-án a Baksa iskolában lesz a Világ Legnagyobb Tanórája című rendezvény.

A II. Győri Klíma Expo részletes programja elérhető itt!

További érdekességekért a teljes beszélgetés visszahallgatható itt:

Hirdetés