Hirdetés
Különleges ajándék

Boogie Woogie az ünnepek alatt is

HAK
2020.12.27. 19:47

Tizenhárom éve már annak, hogy egy győri fiatalember, Dániel Balázs útjára indította a Boogie Feszt nevű koncertprogramját. Idén a 13. sajnos a koronavírus-játvány miatt elmaradt, de Mr. Firehand gondoskodott róla, hogy ne maradjunk zene nélkül az ünnepek alatt. Klipek, koncertek, minden ami a zongorán kifér!

Hirdetés

A zenészek életét is megnehezítette a koronavírus-járvány, hiszen a koncerteknek is megálljt parancsolt a helyzet. Sorra kellett lemondani a rendezvényeket, kívételt semmi sem képezhetett.

Dániel Balázs és barátai sem tehettek mást, a 13. BoogieFesztet nekik is át kellett tenni jövőre. Pedig a rendezvény már 12 éve töretlen népszerűséggel halad előre, a jegyeket szinte pillanatok alatt elkapkodják, néhány éve már dupla előadásokat kellett adni. A Mr. Firehand művésznéven alkotó győri fiatalember pedig nemzetközi hírnévre tett szert, rengeteg rangos fesztivál vendége, nevét mindenhol ismerik ahol értik és szeretik a boogie-woogiet.

Hirdetés

Rengeteg rajongó szomorkodott az elmaradó boogie-feszt miatt, s a 2021-es dátum is nagyon távolinak tűnik még. Balázs és zenésztársai azonban nem hagyják cserben a közönségat. Az ünnepekre két új videóval is jelentkeztek, amely naná, hogy a karácsonyról szól s naná, hogy boogie-woogie stílusban. Ez a két szerzemény biztos hogy elkísér minket még így a szent három nap után is!

A Jingle Bells-t pedig ki ne ismerné? Számos feldolgozásban hallhattuk már, de így, ahogy Dániel Balázs, Zink Ferenc és Koch Barnabás tálalja, még nem valószínű:

S ha már a trio így belejött a karácsonyi muzsikába, egy medley-t is eljátszottak a rajongók legnagyobb örömére, szintén karácsonyi világslágerekből. A Rudolph The Red Nosed Reindeer és a Santa Claus Is Coming To Town is bitang jól szól boogie-woogie köntösben, meg kell hagyni. Azt, hogy a karácsonyfa körül táncolni is lehet, már Brenda Lee-nek köszönhetően tudjuk, szóval hajrá mindenkinek!

S ha már felébredtünk a karácsonyi édes álomból, akkor újabb jó hírekkel folytatjuk, ugyanis Balázs vasárnap tette közzé, hogy a két ünnep között ingyesen elérhetővé teszi a tavalyi BoogieFeszt felvételét.

Fontos, hogy a felvételeket csak a vetítés alatt lehet majd megnézni, tehát visszajátszani nem lehet majd! Részletek a lentebb a posztban!

Kapcsolódó témák: #karácsony | #zene |
likeold
a fb oldalunkat