BNI: Komoly lehetőség a vállalkozások felvirágoztatására

Győr+
2022.03.10. 12:34
Hirdetés

Együtt jobban növekszünk - hirdeti a BNI (Business Network International) üzleti szervezet, amely ismét találkozót tartott tagjai számára a győri Ipari Park szívében, az INNONET Innovációs és Technológiai Központban. Ezúttal régiós eseményt szerveztek, amelyen a győri vállalkozókat a Csorna, Kapuvár és Sopron térségében működő cégekkel ültették össze.

Elsősorban olyan vállalkozások képviselői jelentek meg, amelyek az iparban működő cégeket szolgálják ki. Ezen a területen tevékenykedik Sándor Balázs biztonságtechnikai szakértő is, aki elmondta, miért érdemes csatlakozni vállalkozóként a BNI-hoz.

,,Három éve vagyok BNI-tag. Fontos kiemelni, hogy a szervezetnek csak egy része, hogy konkrét üzleteket hozunk egymásnak. Természetesen jólesik, ha jön a bevétel, és gyarapodik a profit, hiszen alapvetően mindenki ezért indít el egy vállalkozást. Három éve még csak egy egyszemélyes cég voltam, a szakmában ismertek, de egyébként nem igazán. Amióta azonban BNI-tag vagyok, szintet léptem. Megháromszorozódott a bevételem, s több alkalmazottam is van. Ezt annak a tudásnak köszönhetem, amelyet a BNI-ban szereztem. Jellemző ránk, hogy itt mindenki önzetlenül megosztja a tapasztalatait a másikkal. A kisebb cégeket, a tanulóvállalkozásokat minden lehetséges eszközzel segítjük. Ez jóval nagyobb érték annál, mint hogy üzletet kötünk valakivel. Nagyon sok képzés van egyébként a BNI-on belül, így igen komoly tudást lehet szerezni. Megéri csatlakozni” – hangsúlyozta Sándor Balázs.

A BNI a világ és Magyarország legnagyobb üzleti ajánlásokra és kapcsolatépítésre épülő csoportosulása. A szervezet több mint 36 évvel ezelőtt jött létre az Egyesült Államokban, azóta számos országban elterjedt, hazánkban is egyre népszerűbb. Magyarországon több mint 1100 vállalkozás a tagja. Ha valaki bekerül, annak nagyon jó esélye kínálkozik a személyes és az üzleti fejlődésre egyaránt.

A BNI a folyamatosan változó gazdasági környezetben nemcsak stabil pontot jelent a vállalkozóknak, hanem egy üzleti közösséget is, amelyben gyorsan tudnak a tagok reagálni a változásokra. Stratégiai körökben dolgoznak a cégek. Hasonló az ügyfélkörük, de mindenki valami mással szolgálja ki az üzleti partnereit. Egymásnak nem versenytársai, megosztják a bizalmi kapcsolatrendszerüket, és aktívan, hatékonyan segítik a másik üzletét.

A BNI iránt érdeklődő vállalkozóknak érdemes elmenniük egy találkozóra: ehhez egy csoporttag meghívójára van szükség, amelyet egyébként a szervezet honlapján is lehet igényelni. A BNI oktatásokat is biztosít tagjai számára, valamint egy olyan üzleti környezetetet, amelyben mindenki felvirágoztathaja a vállalkozását.

Galéria: Marcali Gábor

(X)

Kapcsolódó témák: #biznisz | #üzlet |