Beszélgess velem!


2023-02-14
ingyenes program
Február 14-én kedden 17:00-kor a A Beszélgess velem! program vendége lesz a Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campus konferenciatermébe Kozma Imre atya.
Hirdetés

Kozma Imre atya a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke, az Igazolt Magyar Szabadságharcos
Világszövetség Elnöksége „Hűség a Hazához” érdemkereszt, a Magyar Érdemrend középkeresztje csillaggal, a Francia Becsületrend (Ordre national de la Légion d΄Honneur) és Humánum Örzője díjak kitűntetettje. A beszélgetés témája: Magyar örökség, magyar jövő.

A találkozásnak külön aktualitása, hogy a máltaiak is ott vannak Törökországban a katasztrófa helyszínén a mentésnél.

további programok

Olasz sziget Nádorvárosban

Jó hír a mediterrán ízek kedvelőinek, hogy megnyílt a Wesselényi Hotel Grande Amore Étterme Nádorvárosban. A több évtizede családi vállalkozásként üzemelő szálloda a koronavírus járvány következtében nehéz helyzetbe került. A tulajdonos házaspárnak azonban új lehetőséget kínált a firenzei Antonio Milazzoval való megismerkedésük.

részletek

Tavaszi hangulatban, örömmel vásároztak a ménfőcsanakiak

A Kisalföldön a tavasz mindig szeles, ehhez már hozzászokhattunk. Viszont az esőfelhőket is elfújta a szellő, így igazán kellemes időben, jó hangulatban és örömmel vettek részt a látogatók a Ménfőcsanaki Kézműves és Termelői Piacon. A kínálat érhetően a húsvét közeledtét is jelezte, s sokan szavaztak bizalmat a termelői finomságoknak és a kézműves termékeknek is.

részletek