Barnusért fogott össze a Győr+ Média és az ETO KC

Pécskai István Fotó: Mekliz Fotó
2022.12.12. 17:00

Nemes cél érdekében fogott össze a Győr+ Média és a világ legjobb női kézilabdacsapata, az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC. Cégünk és a zöld-fehér együttes a hét és fél éves Barnuson szeretne segíteni. Ezért egy exkluzív, a kézilabdázók által aláírt eredeti ETO-mezt bocsátunk licitálásra.

Hirdetés

Barnus egy hétköznapi hős, akinek a segélykiáltását a Győr+ Angyalok is meghallották. A kisfiú történetét megismerve az ember rájön, hogy az élet olykor sajnos nagyon kegyetlen tud lenni. Barnus 2015. április 18-án extrém koraszülöttként a 25. héten, sürgősségi császárral, mindössze 750 grammosan jött a világra. Születése után azonnal újraélesztették. Kétnaposan jobboldali agyvérzést kapott. Amikor két hónapos lett, mindkét szemét meg kellett műteni, hogy ne vakuljon meg. Öt hónapos korában lézeres gégeszűkület-tágítása volt. Összesen hat hónapot töltött a kórházban. Négy és fél hónapig tartották őt lélegeztetőgépen. Így indult az élete. Barnus ma már hét és fél éves, halmozottan sérült kisfiú. Stabilan ül, mászik. Babanyelven „beszél”, kanállal pépeset tud csak enni. Szereti a fényes, zenélő játékokat, mindent kipróbál, ami a kezébe kerül.

Édesanyja, Nagy Mária számára Barnus egy tanító, aki megmutatta, hogy a legkisebb a legerősebb.

„Ő a harcos, én pedig a fegyverhordozója vagyok” – fogalmazott az édesanya.

A Győr+ Média Facebook-oldalán megnézhetik Barnus bemutatkozó kisfilmjét, a poszt alatt tudnak licitálni a mezre. A kikiáltási ára 50 ezer forint, a licitlépcső pedig 5 ezer forint. December 16-án 15 óráig zajlik az árverés. A legnagyobb összeget felajánló személy kapja meg a dedikált mezt, a felajánlott pénzt majd Barnus édesanyjának a számlájára kell elutalnia a nyertesnek.

Galéria: MekliZ Fotóstúdió

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #jótékonykodás | #licit |