Hirdetés
Iskolai évkezdés

Ballagási kiállítás három dimenzióban

Fotó: Marcali Gábor
J. Kovács Andrea
2021.09.06. 17:30

Ballagási kiállításmegnyitó sajtótájékoztatót tartottak a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A tárlat az előző évekhez hasonlóan a virtuális térben látogatható szeptember 6. és 16. között.

Hirdetés

Pintér-Péntek Imre, a kamara elnöke arról beszélt, hogy a fiatal korosztály a három dimenziós térre a legfogékonyabb, ezért ott helyezték el a kiállítást, melynek webterét a Széchenyi Egyetem készítette. Itt kötöttségek nélkül, kényelmesen együtt lehetnek kiállítók, diákok, szülők és tanárok. Az új, digitális világ igazi kihívás mindenkinek, úttörő időszak a kamara életében és érdekes tapasztalatszerzés a kereskedőknek.

Molnár Albert, a Kereskedelmi Tagozat elnökségi tagja reményét fejezte ki, hogy az online kiállítás eléri a célközönséget.  Dr. Horváth Ildikó, a Széchenyi Egyetem VR Learning Center igazgatója elmondta: a webteret megalkotó csoport újításának köszönhetően idén már mobiltelefonról is megtekinthető a tárlat.

Hirdetés

Kállóné Mikola Éva, a Kossuth Lajos Technikum nevelési igazgatója megköszönte a fejlesztők és a kiállítók munkáját. A diákoknak és a tanároknak remek lehetőség az online tér, hiszen nem kell időpontra érkezni, ráadásul diákjaik többsége bejáró, akik tanítás után hazautaznak.

A ballagási kiállításon idén is éppúgy megtaláljuk a divatáru üzleteket, mint a fotósokat, virágboltokat, továbbá kedvünkre válogathatunk a menü, sütemény és ajándékötletek között.

A látogatók ide kattintva léphetnek be a tárlatra.

Képgalériánk a megnyitóról:

Fotó: Marcali Gábor

Kapcsolódó témák: #ballagás |
likeold
a fb oldalunkat