A Győr-Szol Zrt. figyelmeztetése

Balesetet okozhat a viharos szél

Fotónk illusztráció: Katasztrófavédelem
Győr+
2020.02.10. 09:13

A Győr-Szol Zrt. a városi faállomány kezelőjeként felhívja a közlekedésben résztvevők figyelmét, hogy a térségünkben tapasztalható viharos szél miatt a közterületen álló fákról gallyak, ágak törhetnek le.

A szolgáltató kéri, hogy az erős légmozgásra és annak fent említett hatásaira többek között parkoláskor lehetőség szerint mindenki legyen tekintettel! A viharos szél még az egészséges fákról is sodorhat le kisebb-nagyobb gallyakat, ágakat, melyek a járművekben vagy a vezetőkben, utasokban is kárt tehetnek.

A Győr-Szol Zrt. kéri a szeles időben a köztemetőbe látogatókat, hogy a viharos erősségű légmozgásban mindenki körültekintően közlekedjen és tartózkodjon a fákkal beültetett győri sírkertekben. Hasonló óvatosságra van szükség a közterületeken, a fákkal szegélyezett járdákon, utakon, parkokban és ligetekben.

A viharos szél hulladékot sodor el a szelektív hulladékgyűjtő szigetek mellé rakott szemétből, illetve gallyakat és kisebb ágakat tör le a fáról. Mindkét esetben a Győr-Szol Zrt. nagy figyelmet fordít a közterületek tisztán tartására, a hulladékok és a gallyak, faágak összegyűjtésére.

A katasztrófavédelem is óvatosságra int:

Győr-Szol Zrt.

Kapcsolódó témák: #Győr-Szol Zrt. | #időjárás |