Hirdetés
A rendőrség cserbenhagyókat keres

Balesetet okoztak, de távoztak a helyszínről

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2021.07.19. 14:33

Adatok hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről három sofőr, akik balesetet okoztak. A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja.

Hirdetés

Július 6-án napközben Győrött, a Földes Gábor utca 13. szám melletti útszakaszon közlekedési baleset történt. Ismeretlen személy vélhetően hátramenetben közlekedett, amikor feltehetően figyelmetlensége miatt járműve hátuljával nekiütközött a mögötte, az úttest ellentétes oldalán várakozó Kawasaki motorkerékpár bal oldalának. Ettől a motor az oldalára borult. A balesetet okozó a helyszínt adatai hátrahagyása nélkül elhagyta.

Még június 28-án 13 óra 45 perc előtti időben az M1 autópályán Budapest felé tartott ismeretlen autós, aki a 116+600 kilométerszelvényben a menetiránya szerinti jobb oldalon lévő szalagkorlátnak nekiütközött. A történtek után az estet okozó a helyszínről megállás nélkül távozott.

Hirdetés

Rendőri jelentés alapján eljárás indult ismeretlen személy ellen, aki június 16-án 17:30 órakor közlekedett az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, vélhetően szürke színű személygépkocsival Mosonszolnok területén, a Fő utcában. A Kázméri útra történő kanyarodásakor nem biztosított elsőbbséget a vele szemben közlekedő és egyenesen tovább haladni szándékozó kerékpárosnak, akit elsodort járművével. Ezt követően az okozó személygépkocsi a helyszínt elhagyta.

A rendőrség kéri, hogy akik a fenti baleseteket látták, vagy azokról információval rendelkeznek, hívják az adott rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályát.

Kapcsolódó témák: #baleset |
likeold
a fb oldalunkat