Hirdetés
Az elmúlt nap történései

Baleseti összesítő a megyéből

Fotó: police.hu
Győr+
2020.04.11. 13:46

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök négy személyi sérüléssel és három anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Hirdetés

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győrújbaráton, a Liszt Ferenc utcában, 2020. április 10-én 9 óra 26 perckor. Egy 57 éves helybéli férfi közlekedett tehergépkocsival a Veres Péter út felől, a Petőfi utca irányába. Haladása során egy balra ívelő kanyarban a jármű – eddig tisztázatlan okból – az úttestet elhagyva az út menti löszfalnak ütközött, és az oldalára borult. A baleset következtében a sofőr megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történ az 1403-as számú úton, Kimle térségében, 2020. április 10-én 10 óra 16 perckor is. Egy 51 éves férfi közlekedett személygépkocsival Novákpuszta felől, Kimle irányába. Egy balra ívelő kanyarban az úttestről lesodródva – egy táblának és fatörzsnek ütközve – járműve megpördült, majd az út melletti mezőgazdasági területen állt meg.

Hirdetés
Fotó: police.hu

A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

A Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy minden esetben körültekintő módon, az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek és minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

police.hu

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés |
likeold
a fb oldalunkat