Baba érkezett a Pannon-Víz családba

Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt.
2022.11.28. 18:50

A Pannon-Víz Zrt. vezetése számára az alapfeladat ellátása mellett fontos a dolgozóink megbecsülése és családok támogatása. Ezt a szeptemberben elnyert családbarát munkahely és szolgáltatóhely tanúsítvány is tükröz. 

Biztosak vagyunk abban, hogy a családbarát munkahelyi környezet megteremtésének számos olyan összetevője van, amelyek nem pusztán a munkajövedelmeket jelentik. Az iskolakezdési támogatás, a felsőoktatási hallgatói ösztöndíjak mellett családbarát programok szervezésével is igyekszünk munkavállalóink és családtagjaik számára kiszámíthatóbbá, komfortosabbá tenni a mindennapokat. Ezért újabb és újabb támogatási formákat indítunk el, így idén szeptembertől ajándékcsomaggal kedveskedünk dolgozóinknak családjuk bővülésekor. Mindig nagy örömünkre szolgál, amikor újabb kisbaba érkezik a Pannon-Víz-családba.

Legutóbb Tompa Lénát, Takács Kata munkatársunk kislányát üdvözölhettük „vízműves családunkban”, aki szeptember 21-én született. Lénát és édesanyját ajándékcsomaggal köszöntötte Rácz Attila, a társaság elnök-vezérigazgatója és a dolgozók az üzemmérnökségünkön.  Szívből gratulálunk az egész családnak, jó egészséget és sok örömet kívánunk!

Kapcsolódó témák: #Baba | #pannon-víz |