Hirdetés

Az őszi ünnepek alatt is vár az állatkert

Fotó: Xantus János Állatkert
győr+
2019.10.23. 16:15

Itt az ősz, ez a kápráztatóan színes évszak, amely a Xantus János Állatkert számára is sokoldalú időszakot ígér.

Hirdetés

Rengeteg izgalmas programmal várjuk a látogatóinkat, az ünnepek alatt és az őszi iskolai szünetben.

A közkedvelt programjaink sem maradhatnak el, az élményekkel teli Zoo Show, várja az érdeklődőket! Fejeket behúzni, és már kezdődhet is a kaland: patkányinvázió a színpadon, ragadozó madár suhan a levegőben, hangos röfögés a színfalak mögött. Ez mind-mind rátok vár, ha beléptek az arénába.

Hirdetés

Október 31-én pedig ismét a borzongásé a főszerep, az állatkert megtelik zombikkal és vámpírokkal, azaz elérkezik a Halloween napja hozzánk is.

Az idén horror helyszínné válik az állatkert, így a kis rejtvényfejtők segítségét kérjük majd este. Ha nem félsz, és kitöltöd a rém-rejtvényt, még egy kis ajándékot is hazavihetsz. Ajánlott ezen a napon melegen öltözni és elemlámpát is magunkkal hozni, hiszen az őszi időjárás is megtréfálhat minket, ám emellett az éjszakába nyúló program is megköveteli a kényelmes, réteges öltözködést.

A jegyvásárlást is igyekszünk látogatóinknak egyre könnyebbé tenni. Már online is elérhető, a shop.zoogyor.com oldalon megváltható.

Még ne készüljetek a téli álomra, tartsátok nyitva a szemeteket, hiszen nemsokára további információval jelentkezünk programjainkat illetően, ám addig is tájékozódhattok a zoogyor.com honlapon.

Ne feledjétek: Az állatkert ősszel is tárt kapukkal vár!

Forrás: Xantus János Állatkert

Kapcsolódó témák: #Xantus János Állatkert |
likeold
a fb oldalunkat