Az élményfürdő vezetése kemény hangú közleményben reagált Borkainak

Győr+ Fotó: O. Jakócs Péter
2024.04.08. 20:17

Győr korábbi polgármestere a Facebookon tett közzé fotókat, amelyek mellett azt írja, az RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő rossz állapotban van. A fürdő vezetése szintén Facebookon reagált.

A Facebook-posztra reagáló, szerkesztőségünknek küldött közleményt teljes terjedelmében, változtatás nélkül közöljük.

“Tisztelt Borkai Zsolt!

Nem tudjuk, hogy mi történt Önnel, de az biztos, hogy egy orvosi esettel állunk szemben. 

Meguntuk a hallgatást, bár Önre még a szó is felesleges időpocsékolásnak tűnik!

Legutóbbi bejegyzésében többek között a fürdőről olyan képeket tett fel, mely területeket az új beruházás felújítási munkái nem érintettek.

  1. Tette mindezt úgy, hogy a képek legnagyobb része a forgalomtól elzárt területekről származott, amit valószínűleg az eddig nálunk dolgozó alkoholista barátja Soós Szabolcs készíthetett (trójai falóként a fürdőben), akit pár napja el kellett küldenünk, hisz többek között nagy nyilvánosság előtt részegen randalírozott a szaunázó vendégek között. Továbbá belső vizsgálatot kellett elrendelünk az ügyben, hogy az általa is felügyelt vendéglátás készleteiből, hogyan tűnhetett el az árukészlet. 
  2. Az Ön által nyilvánosságra hozott területek felújítására volt városvezetőként sajnos nem szerzett pénzt. 

Ja tényleg, a többire sem, hisz egyáltalán nem Ön által szerzett pénzből épült az új fürdő, hanem a magyar emberekéből! A győri, a miskolci, a debreceni, a pécsi, a szombathelyi, stb… emberek adóforintjaiból épült fel Győrben az új fürdő.

A megkapott összeg a régi fürdő ráncfelvarrására volt elegendő, pl.: a régi tető részleges felújítására, de a tető teljes felújítása még plusz több milliárd forintba került volna.

Megjegyeznénk, hogy az ominózus tető az Ön tízen éves polgármestersége alatt is folyamatosan ázott, és mivel ez fődarab, a tulajdonosnak kellett volna kicserélnie.

  1. A minőséget, amit számonkér rajtunk, láttuk az Ön esetében, amikor „hajókázott és a ló nézett, a csikó látott”. Láttuk milyen „minőségi” zene, ruházat és italválaszték társaságában kényeztette hazánk fiatal lányait. Világosan értjük az Ön minőségre való törekvéseit.
  2. Ön azzal akarja megtéveszteni a győri 7 év alattiakat és 65 év felettieket, hogy ingyen engedi be őket a fürdőbe. Ezek alapján reméljük a győri keresőképes lakosságnak pedig ingyen lányokat vagy éppen fiúkat ígér, mert tudja az ingyen az természetbeni juttatás és még adózni is kell utána. Még a kommunizmuson belül a munkásőrségben sem voltak ingyen a dolgok, csak ezt hitették el velünk. Ugyanis az ingyent is ki kell fizetni valakinek, és több mint 30 évvel a rendszerváltás után is még mindig ennek isszuk a levét. Például, amikor Húsvétkor megvesszük a szüleinknek a füstölt sonkát, akkor az nekik ingyen volt, de a gyerekeknek ki kellett ezt fizetni.

Ne herdálja el a közpénzt, amihez semmi köze, főleg, ha nem tud mindenkinek adni belőle! Javasoljuk adjon a sajátjából! Vagy talán Győrben Ön ingyen ígéri az állatkertet, a színházat vagy éppen a fagylaltot a győrieknek? 

Na így téveszti meg a kedves Győrieket Borkai Zsolt és csapata, mivel régóta tudjuk, hogy nem létezik a „kolbászból a kerítés”, ha pedig igen, azt megették a kutyák!

Tisztelettel: az RQ csapata”