Folytatódik az együttműködés az Audi Hungariával

Győr+
2022.09.30. 12:55

Az Audi Hungaria újabb három évre kiemelt támogatója a Győri Filharmonikus Zenekarnak.

Hirdetés

A zene világnapi ünneplésre két mesterművel készült a Győri Filharmonikus Zenekar csütörtökön. Rajna Martin vezető karmester vezényletével hangzott fel Mozart tökéletes „Nagy” g-moll szimfóniája és Dvořák VIII. szimfóniája a teltházas Richter Teremben. A hangverseny nyitányaként Fűke Géza, a társulat igazgatója és az együttes főszponzora nevében Alfons Dintner, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke is köszöntötte a közönséget. Mint ismert, a prémium kategóriás óriásvállalat hét éve főszponzora a Győri Filharmonikus Zenekarnak, ezt a megállapodást most három évvel meghosszabbították.

Ahogy az Audi Hungaria Zrt.-nél, úgy a mi ars poéticánkban és stratégiánkban is a minőség mint prioritás mindig első helyen szerepelt. Ennek köszönhetjük sikereinket, mely a közönség szeretete és az Audi hathatós támogatása nélkül nem jöhetne létre. Különösen fontos most az ilyenfajta kapcsolat és partneri megállapodás, mert meggyőződésem, hogy az előttünk álló időszakban a kultúra finanszírozása nem működhet a nagyvállalatok segítsége nélkül. A további három évre szóló főszponzori támogatást nagyon szépen köszönjük, ezzel gyümölcsöző kapcsolatunk új szintre lépett– fogalmazott köszöntőjében Fűke Géza.

Felkészülten érkezett az estére a klasszikus zenéhez igencsak jól értő Alfons Dintner, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke. Méltatta azt est két főszereplőjét, mint fogalmazott “ma a szépségnek és a zeneművészetnek szentelhetjük az estét, Mozart és Dvořák esetében rengeteg közös pont van, és ez hatványozottan igaz, ha zeneműveiket egy olyan fantasztikus társulat játssza, mint a Győri Filharmonikus Zenekar. Köszönjük szépen ezt az inspiráló partneri együttműködést, mely folytatódik a következő években is. Örömmel tölt el, hogy hozzájárulhatunk ahhoz, hogy ilyen mesterműveket hallgathassunk meg minél több alkalommal” – mondta az elnök.

Majd Fűke Géza igazgató átnyújtotta a zenekar stílszerű ajándékát, egy karmesteri pálcát Alfons Dintnernek.

A gesztus célba talált, hiszen ahogy a Győri Filharmonikus Zenekar, úgy az Audi Hungaria Zrt. is partitúrából játszik, fontos, hogy a cég első embere, ahogy eddig is, úgy ebben a nehéz időszakban is jól tudjon “dirigálni”, jól tudja vezetni a rábízott vállalat és az ott dolgozók sorsát.

A zene világnapi program pénteken már Sopronban folytatódik, a két mestermű, Mozart és Dvořák szimfóniái szombaton Veszprémben is felcsendülnek.

Forrás: Győri Filharmonikus Zenekar

Hirdetés