Autizmus világnapi programok

Földvári Gabriella Fotó: Ács Tamás
2023.03.19. 12:33

A Kapcsok Alapítvány háromnapos rendezvénysorozattal, a Papák Mamák Csemeték (Pamacs) Egyesülete könyvbemutatóval, hangjátékkal, valamint közös kék sétával várja az autizmusban érintett családokat és velük szolidaritást vállaló érdeklődőket az autizmus világnapja alkalmából.

A Kapcsok alapítvány március 31-én az Aktuális egyenleg borkóstolóval egybekötött koncertjére várja az érdeklődőket. Április elsején a Püspöki Udvarbíróház Pincéjében kapcsok.kék.kavicsok címmel Posonyi Takács László színművésszel, Szakács-Bakos Fanni pszichológussal lesz beszélgetés az autizmusról. Április 2-án 11 órakor Árnics Katalin tiszteletére avatnak emléktáblát a Bisinger sétány 10. szám alatt, majd indul a kék séta.

A Pamacs Egyesülete, a Más, de nem kevesebb Olivér Alapítvány és a Kimba Elefántpark április 1-jén 14–17óráig autizmus világnapi programot szervez. Minden autizmusban érintett családot és velük szolidaritást vállaló érdeklődőt várnak a Kimba Elefántparkba.

„Azt beszéltük meg, hogy boldog leszel” című könyvét mutatja be Pápai Ildikó április 21-én 17 órakor Győrújbaráton. Az érintett édesanyával, újságíróval az autizmus-galaxisról nyílik lehetőség diskurzusra baráti beszélgetés keretében. A kis herceg című klasszikus kisregény zenés feldolgozását, vetítéssel kísért hangjátékot tekinthetik meg az érdeklődők április 28-án 18 órától Győrújbaráton, a Timaffy László Művelődési Házban.

Kapcsolódó témák: #autizmus világnapja | #kékséta | #programok |