Hirdetés
Újból programokkal várják a szépkorúakat

Arrabona Piknik

Fotó: Arrabona Nyugdíjas Klub
Földvári Gabriella
2021.06.17. 08:39

Hosszú kihagyás után, pikniket tartott klubvezetőinek az Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület. Az eseményen a vidám társalgás mellett szó volt az elmúlt időszak történéseiről és a jövő terveiről is.

Hirdetés

Az Arrabona jövőre lesz húsz éves, jelenleg 42 klubot tömörít, az elmúlt két évben 8 szervezete döntött úgy, hogy megszünteti tevékenységét. Ennek oka csak részben ismert, a Keksz Nyugdíjas Klubnak például elfogyott a tagsága. Rákosi Zsolt elnök először a jubiláns klubokat köszöntötte, akik között voltak olyanok is, akik több éve működnek, mint maga az Arrabona szervezet, ilyen a 60 éves Meteor, a fél évszázada alakult Fegyveres Erők és Testületek Nyugdíjas Klubja, vagy a 30 éves MÁV Nyugdíjas Klub.

Az elmúlt év tervezett programjai közül a pandémia miatt csak néhányat tudtak megtartani, volt egészség-megőrző előadás, sportfoglalkozás, filmvetítés, és megnyitották a XI. Alkotó Nyugdíjasok kiállítását.

Hirdetés

Az idei tervek egyik fontos eleme, egy új iroda kialakítása, új helyszínen. A tervezett programok közül az elnök kiemelte a júliusi asztalitenisz bajnokságot, augusztusban az Örök Ifjak Fesztiválját, az Országos Dalostalálkozót, melynek városunk ad otthont, ősszel pedig a nyugdíjasok köszöntik a 750 éves Győrt. Lesz kirándulás, bálozás, újra indul a gyaloglóklub, az idős torna, és megtartják a Nyugdíjas Alkotók tárlatát is.

Kapcsolódó témák: #Arrabona | #nyugdíjasok |
likeold
a fb oldalunkat