Hirdetés

Állj meg egy percre!

Fotó: O. Jakócs Péter
Tóth Lilla
2019.12.21. 12:41

Érdemes megállni kicsit a karácsonyi bevásárlás őrületének közepette és beengedni szívünkbe az ünnep hangulatát, hiszen az adventi időszak igazából erről szól.

Hirdetés

A csodákkal teli várakozásról, hogy végre eltölthessünk egy kis minőségi időt szeretteink körében, és mosolyt csalhassunk arcukra egy-egy apró ajándékkal, vagy emlékezzünk azokra, akik már csak lélekben lehetnek velünk. Ha szeretnénk ráhangolódni ezekre az érzésekre, az ünnep meghittségére, a győri adventi vásár tökéletes alkalmat nyújt erre.

Felejtsük el kicsit a rohanást és álljunk meg a belvárosban, nézzünk körül és lássuk meg a csodákat. Fogadjuk be a fényeket, illatokat, dallamokat, színeket, a karácsony hangulatát, meghittségét, majd legyünk részesei valamelyik programnak, így feltöltődve tudjuk folytatni a készülődést az év legszebb ünnepére és talán a fontossági sorrendünk is megváltozik kissé.

Hirdetés

A hétvégén még van erre alkalmunk, hiszen vasárnap gyújtjuk meg az utolsó lángot az adventi koszorún. A varázslatos, európai színvonalú győri advent remek lehetőséget kínál a kikapcsolódás számtalan formájára minden korosztály számára.

A hétvége részletes programjai ide kattintva olvashatók.

Fotó: O. Jakócs Péter

Kapcsolódó témák: #advent | #karácsony |
likeold
a fb oldalunkat