Hirdetés

Ajándékokat gyűjtenek a Bagolyvár Gyermekotthonnak

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2021.12.07. 10:37

Az idei ünnepi időszak során is jótékonysági akciót szervez a Bagolyvár Gyermekotthon lakóinak az Édes Otthon Győr Ingatlaniroda. Mindehhez újfent csatlakozott a Győr+ Média, amely a céghez hasonlóan arra kér mindenkit, aki teheti: segítsen az otthonban élő, nehéz sorsú gyermekeken.

Hirdetés

Az ingatlaniroda vezetője, Búza Tímea elmondta, idén milyen ajándékokat gyűjtenek az otthon lakóinak. Elsősorban édességet, szörpöt, új ágyneműhuzatot és plédet várnak. Emellett természetesen pénz átutalásával is lehet támogatni a gyermekeket.

,,Fontos kiemelni, hogy használt tárgyakat nem szeretnénk. Sajnos tavaly rengeteg szemetet kaptunk. Amikor valaki behoz valamit, gondolja át, hogy azt a saját gyermekének szívesen adná-e. A kis ajándékoknak, akár egy 300 forintos tábla csokinak is nagyon örülünk – mondta Búza Tímea a Győr+ Rádió reggeli műsorában. – A Covid miatt tavaly nem találkozhattunk a gyerekekkel, az azt megelőző évben volt rá lehetőségünk. Elképesztően megható volt, ezért mondom, egyszer mindenkinek el kell látogatnia a gyermekotthonba.”

Hirdetés

Az ajándékokat az ingatlanirodában (9024 Győr, Kálvária út 27/A) vagy a Győr+ Média szerkesztőségében (9023 Győr, Kodály Zoltán u. 32/a) is leadhatják. Aki pedig átutalással szeretne segíteni, megteheti az alábbi bankszámlaszámon:
100300002-10653373-00014906 (MKB Bank, Búza Tímea).

Kapcsolódó témák: #gyermekotthon | #jótékonykodás | #ünnep |
likeold
a fb oldalunkat