Hirdetés

Adyvárosban lesz a nyár egyik legnagyobb bulija

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2022.07.23. 09:33

A nyár egyik legnagyobb bulijára kerül sor július 30-án Adyvárosban, a Szenes Iván parkban. A tó körüli festői környezet, a színes programok és a zenei felhozatal mindenki számára remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

Hirdetés

Jövő héten szombaton a programok 9.30-kor, egy Kuopio park–Ifjúság körút–Szenes Iván park útvonalon végighaladó zenés ébresztővel kezdődnek, amelyért a Téti Fúvószenekar lesz a felelős. A gyermekek egyik nagy kedvence, Kovácsovics Fruzsina is visszatér, és ahogy azt tőle már megszokhattuk, csupa mosoly, csupa szív koncerttel örvendezteti meg a kisebbeket és nagyobbakat is. A nap folyamán egyébként lesznek ügyességi vetélkedők, rajzversenyek, kézműves foglalkozások, ugrálóvárak, kisvasutas és omnibuszos utazások, állatsimogató. Felsorolni is nehéz lenne mindent, amivel a szervezők készülnek.

Elsősorban a blues-zene szerelmeseinek szól majd a 17 órakor kezdődő Takács Tamás Blues Band zenekar koncertje, s biztosan felcsendülnek majd olyan slágerek, mint a Pocsolyába léptem, a Megöl a vágy és a Zakatol a vonat.

Hirdetés

A 19 órakor kezdődő Szenes Iván Emlékest előtt a köszöntőt dr. Dézsi Csaba András polgármester és Radnóti Ákos alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője mondja, akik nélkül a rendezvény nem jöhetett volna létre idén sem.

Az este fő eleme tehát a Szenes Iván Emlékest lesz, amelyen a műsorvezető szerepét a legendás szerző lánya, Szenes Andrea tölti be. Szenes Iván örökségét ápolni nemes feladat, hiszen nevéhez olyan örökzöldek fűződnek, amelyek soha nem mennek ki a divatból: Nehéz a boldogságtól búcsút venni, Isten véled, édes Piroskám, Tölcsért csinálok a kezemből, és a sort még hosszan lehetne folytatni. Az egykori zseni munkásságának felidézésében közreműködik majd az Apostol együttes, Nyári Károly és lánya Aliz, Binkhy, Bodrogi Gyula és unokája, Enikő, Voith Ági, Zalatnay Sarolta, Kocsis Tibor és Opitz Barbi.

Kapcsolódó témák: #Adyváros | #programok | #Radnóti Ákos | #szórakozás |
likeold
a fb oldalunkat