Jótékonykodás

Adakozásban is angyalok a győri ördögök

Fotó: Győri Ördöglovasok
Győr+
2021.12.21. 06:08

Tóth Szilárd csapata a Győri Ördöglovasok már évek óta próbál segíteni a rászorulókon. Ez az idei karácsonyhoz közeledve sem volt másképp, hat család ünnepét tették felejthetetlenné a jótékony lovasok.

Karácsonyhoz közeledve sok melegszívű győri jótékonykodik, így segítve azokat, akik nehéz körülmények között, de annál nagyobb hittel és bizakodással várják a szeretet ünnepét. A Győri Ördöglovasok csapata igyekszik időről-időre segíteni a rászorulókon, így az ünnepvárás közepette is azonnal egy emberként fogtak össze, mikor az adakozás került a figyelem középpontjába.

Idén a győri Család- és Gyermekjóléti Központ együttműködésével 5 családhoz jutottak el, valamint egy győrsàgi anyukához, aki egy 4 éves kislányt  és egy 3 hónapos kisfiút nevel egyedül. “A hat családnak célirányosan gyűjtöttünk, amit a gyerekek kértek, azt igyekeztünk megvásárolni. Így került a fa alá monitor, telefon, televízió, különböző illatszerek, számos játék, a babának pelenka és baby étel, de szükségük volt több zsák meleg ruhára, lábbelire és élelmiszerre is” – árulta el portálunknak Hajós Szilvia az ördöglovasok egyik oszlopos tagja. Hozzátette, az egyesületben hatalmas az összefogás, az “együtt” ereje, ezért a sporton, a szórakozáson túl is igazán szívmelengető dolgokra képesek. “Tóth Szilárd a Rodeo Ranch tulajdonosának szavára egy emberként mozdult meg a közösségünk. Nagy öröm számunkra hogy, a 6 családban 14 gyermeknek és szüleinek tehettük szebbé az ünnepét. Áldott békés ünnepeket kíván mindenkinek a csapatunk a Győri Ördöglovasok” – fogalmazott meghatottan Szilvia.