Hirdetés

A vonattal közlekedők figyelmébe

Illusztráció: MÁV
Győr+
2019.10.11. 18:35

Pályafelújítások és menetrendi módosítások lesznek több vasútvonalon, így aki utazást tervez, az előre tájékozódjon!

Hirdetés

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

A Budapest–Hegyeshalom vonalon október 11-től 12-ig, továbbá 18-tól 20-ig a hegyeshalmi állomáson végzett pályakarbantartás miatt három esti és egy hajnali vonat módosított menetrend szerint közlekedik Győr és Hegyeshalom között. Részletek!

A Győr–Veszprém vonalon, október 11-től 19-ig éjszakánként pályakarbantartást végeznek. Emiatt egy esti és egy hajnali vonat helyett pótlóbuszok közlekednek Győr és Bakonyszentlászló állomások között. Részletek!

Október 14-től 19-ig Pápa és Csorna között, a vonal teljes hosszán pótlóbuszok szállítják az utasokat a Pápa és Szany-Rábaszentandrás állomás közötti karbantartás miatt. Részletek!

Az ideiglenes menetrendi változásokról bővebb tájékoztatás a MÁVDIREKT információs szolgálatánál a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon kérhető. Telekom hálózatból a +36 (30) 499 4999-es, Telenor hálózatból a +36 (20) 499 4999-es számon érhető el a MÁVDIREKT.

A részletes menetrend megtalálható a www.mavcsoport.hu internetes honlapon a Vágányzári hírekben. A GYSEV vágányzári menetrendjei itt olvashatók:

Kapcsolódó témák: #közlekedés | #MÁV |
Hirdetés