Hirdetés

A karácsonyé a főszerep

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2019.12.14. 15:27

Az ünnepek közeledtével egyre aktuálisabb feladat a karácsonyfa beszerzése. A Győr-Szol Zrt. piacterein december 10-én kezdődött a fenyőárusítás. A kereskedés december 24-ig tart. Az értékesíteni szándékozók nagyrészt Zala, emellett Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyéből érkeztek.

Hirdetés

A vásárcsarnok nyugati (Bartók Béla út felőli) oldalánál 6 kereskedő kínálja megvételre többféle méretben a szebbnél szebb fenyőket. A Tarcsay úti piacon a fenyővásár naponta 8 és 19 óra között tart nyitva, itt 17 kereskedő felhozatalából válogathatunk. A faeladás időszakában a piac parkolóhelyei korlátozottan állnak rendelkezésre.

A Győr-Szol Zrt. által működtetett piactereken immár a karácsonyé a főszerep. A felújított vásárcsarnokban, a kereskedők utcájában a hét minden napján karácsonyi vásár működik, ahol az ajándékozásra gondolva közel harminc kereskedő kínálatából válogathatunk. Találunk itt többek között divatos ruhát gyermektől felnőtt méretig, meleg sapkát, kesztyűt és sálat, téli cipőt, többféle táskát, ajándéktárgyakat és praktikus konyhai eszközöket. A nézelődés és vásárlás után érdemes betérni a megújult vásárcsarnokba is, hiszen a folyamatosan bővülő kínálatban szerepel az ünnepi vacsora elkészítéséhez szükséges élelmiszerek sora. A hal, a hús, a tojás, a zöldségfélék és a gyümölcsök kiváló minőségben, kedvező áron érhetőek el.

Hirdetés

Forrás: Győr-Szol Zrt.

Kapcsolódó témák: #karácsony |
likeold
a fb oldalunkat