Hirdetés
Vaskakas Bábszínház

A tanulás nem csak nyomasztó kötelesség

Fotó: Vaskakas Bábszínház
Győr+
2020.09.16. 15:13

A Vaskakas Bábszínház zártkörűen tartotta meg legújabb előadásuk, a Héraklész Junior bemutatóját. Bora Levente egyszemélyes, gyerekeknek szóló előadásában különböző fürdőszobai tárgyak segítségével keltette életre az ifjú Héraklész történetét, és bebizonyította, hogy a tanulás nem csak nyomasztó kötelesség, hanem akár önfeledt játék és felhőtlen szórakozás is lehet.

Hirdetés

Ráckevei András egy nap egy történelem elégtelennel az ellenőrzőjében állít haza az iskolából. A kudarc hatására úgy dönt, hogy ezúttal erőt vesz magán és inkább megtanulja a leckét.

A fürdőszobában csapja fel a történelemkönyvet, hogy elsajátítsa a tananyag következő fejezetét, ami nem más, mint a görög mitológia, és azon belül is Héraklész hőstettei. A fürdőszobai tárgyakat hívja segítségül a karakterek és Héraklész izgalmas kalandjainak megjelenítéséhez. Rövid időn belül az Olümposzon találja magát egy tucat isten társaságában, majd követi Héraklészt a Földre, hogy segítsen neki az embert- és istentpróbáló próbatételek teljesítésében.

Hirdetés

Az ifjú hősjelöltben sorstársára talál: Héraklész története megmutatja neki, hogy nem csak ő érzi magát néha különcnek és kitaszítottnak. A tanulásból nemsokára önfeledt játék, szórakozás lesz, amibe még az is belefér, hogy András belehamisítsa magát az ifjú Héraklész kalandjaiba!

Fotó: Vaskakas Bábszínház

Egyszemélyes fürdőszobai kalandozás gyerekeknek, és gyereklelkű felnőtteknek, életre kelt zuhanyrózsával, öblítős flakonokkal és törülközőkkel, hamisítatlan görög hangulattal és sok-sok zenével!

Az előadást hat éves kortól ajánlják.

Kapcsolódó témák: #Vaskakas Bábszínház |
likeold
a fb oldalunkat