Hirdetés
Díszoklevél

A polgármester fogadta az ETO női csapatát

Fotó: Ács Tamás
Kárpát Zsolt
2021.05.27. 15:55

Dr. Dézsi Csaba András a Városházán köszöntötte az ETO FC Győr első osztályú női labdarúgó csapatát csütörtökön. A polgármester néhány jó szóval és ajándékkal köszönte meg a csapat elmúlt időszakban nyújtott kiemelkedő teljesítményét.

Hirdetés

Az ETO-s hölgyek mélyről indultak, végül nagy hajrával az ötödik helyen végeztek, ezzel biztosítva helyüket az NBI-ben.

„Mi győriek büszkék lehetünk az ETO FC női labdarúgó csapatára, és önök legyenek büszkék arra, hogy ezeket a sikereket győriként érték el. Hiszen ebben városban azt látjuk, hogy a kemény munkának megvan az eredménye. Ez a város képes arra is, hogy kiemelten támogassa a sportot”- mondta köszöntőjében dr. Dézsi Csaba András. A polgármester kiemelte a szakmai stáb munkáját és hozzátette, ameddig NBI-ben játszik a női csapat, számíthat a város támogatására.

Hirdetés

A díszokleveleket és ajándékokat dr. Dézsi Csaba András polgármester és Radnóti Ákos alpolgármester adtak át a játékosoknak, edzőknek és a klub menedzsereknek.

Az együttes nevében Horváth. Cs. Attila köszönte meg a Győr támogatását: „Biztos vagyok benne, hogy ez a csapat hosszú távon is hozza majd a jó eredményeket. Ráadásul friss hírként számolhatok be arról, hogy az ETO FC az országban a Puskás FC és a Honvéd mögött a harmadik helyen áll a labdarúgó akadémiák rangsorában, ami biztató és jól mutatja a klubnál folyó szakmai munkát”

A jutalmazottak sem érkeztek üres kézzel, a polgármesternek átnyújtottak egy EB labdát, amit a női csapat dedikált és két különleges címkéjű ETO sörrel is meglepték a polgármestert.

Galéria: Ács Tamás

Televíziós szerkesztő: Kárpát Zsolt

likeold
a fb oldalunkat