Hirdetés

A NAV-nál visszaáll az eredeti nyitvatartási rend

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2020.06.29. 19:00

Július 1-jétől újra a járványhelyzetet megelőző, teljes nyitvatartási időben fogadják ügyfeleiket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Győr-Moson-Sopron megyei ügyfélszolgálatai. Továbbra is fontos, hogy az ügyfélszolgálatokat felkeresők betartsák az óvintézkedéseket.

Hirdetés

A NAV Győr-Moson-Sopron megyei kirendeltségei a járványhelyzetre tekintettel március második felétől ideiglenesen zárva tartottak. Az adóügyek intézésére ügyfélkapuval elektronikusan, valamint ügyfélazonosító számmal telefonon volt mód, illetve a győri központi ügyfélszolgálaton (Szent István út 15-17.) mindvégig lehetőség volt személyes ügyintézésre is.

A járványügyi korlátozások enyhítésének köszönhetően június elején újranyitott a soproni és a mosonmagyaróvári kirendeltség, a csornai kormányablakban működő NAV-ablak, a papír alapú regisztrációs adóügyek intézésére szolgáló Győr, Nádor utca 25. szám alatti ügyfélszolgálat, majd június közepétől a kapuvári kirendeltség.

Hirdetés

Július 1-jétől minden Győr-Moson-Sopron megyei NAV ügyfélszolgálaton visszaáll az eredeti nyitvatartási rend. Az ügyfélszolgálatok címe és ügyfélfogadási rendje elérhető a NAV honlapján.

Továbbra is fontos az óvintézkedések betartása, így az orrot és szájat is eltakaró textil- vagy papírmaszk, esetleg sál, kendő viselése, valamint a várakozás ideje alatt megfelelő, 1,5-2 méteres védőtávolság tartása. A várótermekben az ügyfelek érdekében egyszerre csak annyian tartózkodhatnak, hogy a várakozók között a szükséges védőtávolság biztosított legyen.

Az ügyfélkapuval rendelkezőknek érdemes megfontolni az adóügyek elektronikus intézését. A NAV általános tájékoztatórendszere, a NAV Infóvonal a 1819-es telefonszámon ingyenesen hívható.

A győri központi ügyfélszolgálatra lehetőség van előzetes időpontfoglalásra a NAV honlapján.

Forrás: Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Kapcsolódó témák: #NAV |
likeold
a fb oldalunkat