Önökhöz szólunk

„A munkám a hobbim is egyben”

Fotó: O. Jakócs Péter
Pulai Sarolta
2021.03.08. 12:59

„Sziasztok, üdv a csatornámon!” – kezdi videóit a Győr+ Televízió vágója, Varga Zita. A fiatal, mindig mosolygós hölgyet iskoláskora óta foglalkoztatta a filmek világa, és a gimnáziumban is sokan láthatták Zitát kamerával a kezében. Így nem véletlen, hogy a munka és a sport mellett az otthoni videókészítés a nagy szenvedélye.

Zita Mezőtúrról származik, egyetemi tanulmányait Egerben mozgóképkultúra és médiaismeret szakon végezte. Az egyetemen széles körben ismerte meg a média világát, és ott döntötte el, hogy őt az izgalmas utómunka érdekli leginkább, ebben a szakmában tudja magát elképzelni a jövőben.

Az iskola befejezése után Győrbe tette át székhelyét, és már több mint hét éve oszlopos tagja a Győr+ Televíziónak. Az új város, a kezdetben ismeretlen környezet még inkább inspirálta Zitát arra, hogy folyamatosan fejlessze magát.

A munka melletti kikapcsolódásként született meg a Zizzy Life Youtube– csatorna, melyről a mindig pozitív kisugárzású kolléganőnk azt mondja, a legnagyobb öröm, ha a hobbi megegyezik a munkával. Hiszen a videókészítés is egyfajta vágási munka, de nem olyan kötött, mint a televízióban a híradó. Ebben szabadon szárnyalhat az ember fantáziája és sok ismeretlen terepen ki tudja próbálni magát, valamint a vágási trükköket a munkája során is alkalmazhatja.

Zita a vágás mellett az egészséges életmód és a sport szerelmese is. Sokszor kápráztatja el követőit és kollégáit is egy-egy egészséges harapnivalóval, vagy éppen egy érdekes, extrém edzővideóval.

Mindig mosolygós kolléganőnk fáradhatatlan energiabomba és folyton a jót és a pozitívat keresi az életben. Azt mondja, az idő múlásával mindig tanul valamit, hiszen nem hiába mondják, hogy napról napra bölcsebb lesz az ember.

Kapcsolódó témák: #Győr+TV |