Nőnap

A hölgyek és a tavasz köszöntése

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2021.03.06. 16:06
Hirdetés

Az idei nőnap egy kicsit más lesz: visszafogottabb, csendesebb, de az biztos, hogy a most is a hölgyekről és a tavasz közeledtéről szól majd. Rengeteg szép, magyar tavaszi virággal, amelyet a Margaréta Virágüzlet kínál.

Hirdetés

Győrben az egyik legrégebbi virágbolt már több mint 35 éve nyílt, a Mónus Illés utca–Nagy Imre utca kereszteződésénél található. A Margaréta tulajdonosa, Fekete Gábor és 14 munkatársa tudja, mire van szükségük az embereknek. Nőnapra csodás, főként magyar tavaszi virágokra, amelyekkel a legkönnyebb elmondani: hálásak vagyunk a hölgyekért, szeretjük és tiszteljük őket. Még most, a pandémia idején is.

„Nehéz helyzetben van most mindenki, de a nőnapot aki szokta, megtartja, ebben biztos vagyok” – kezdte Fekete Gábor. „Igaz, hogy sok nagy cég lemondta most a rendeléseket, hiszen nem lehet rendezvényeket tartani, inkább a biztonságot választották, mi pedig maximálisan megértjük őket. A kisebb cégek, magánemberek viszont már jelezték: mindenképp jönnek. Nagy a törzsvásárlói gárdánk, bízunk bennük, s jó, hogy számíthatunk egymásra. Mi felkészültünk!”

A Margaréta készen áll a nőnapra!

Ami a nőnapi kínálatot illeti, az főként a tavaszi virágokat jelenti, legyen szó vágottról vagy cserepesről. A nárcisz, a tulipán, a jácint, a frézia, a primula ilyenkor a legnagyobb sláger, a rózsa, a liliom, az orchidea ilyenkor háttérbe szorul egy kicsit. Az urak szívesen kedveskednek kisebb tavaszi virágcsokrokkal, általában 2-3000 forint körül költenek, attól függően, hány hölgy van a családban vagy a baráti körben, de sokan a kolléganőiknek is választanak.

Hazai virágot a hölgyeknek!

Az emberek nem akarnak leszokni a nőnapról, s ez így is van jól. Mi, kereskedők sem akarjuk, hogy változzon a helyzet, hiszen ilyenkorra már megfordul a piac, 60 százalékban hazai termesztésű virágokat kínálunk. Ezzel támogatjuk a magyar kertészeteket, ami nagyon fontos, főleg ebben a nehéz helyzetben.

„Mi kitartunk, az biztos, és nagyon sok szeretettel várunk minden urat, hogy együtt köszönthessük a hölgyeket, na meg a tavaszt” – zárta Fekete Gábor.

Kapcsolódó témák: #nőnap | #tavasz | #virág |
likeold
a fb oldalunkat