A halloweeni hétvégén nyílik a játszóház

Győr+ Xantus János Állatkert
2022.10.22. 10:41

Az október több szempontból is különleges a győri állatkert számára. Idén először kétnapos halloweennel várja kedves látogatóit a hely, a hónap utolsó péntekén pedig megnyitja kapuit a győriek legújabb játszóháza, a Csarnok.

Az állatkerti játszóház felhőtlen és időjárás-független találkozási pontot nyújt majd az egész családnak. A téli állatkert igazi különleges paradicsommá változik sötétedés után. Október végétől lehetőség nyílik arra, hogy az érdeklődők a hétköznap estéket oroszlánüvöltéssel kísért szórakozással töltsék.

Október 28-án 12.30-kor lesz a játszóház hivatalos megnyitója. Október 30-án, vasárnap 10-től 16 óráig családi tökfaragásra várják a látogatókat az állatkert munkatársai. Vasárnap 16 óra után kezdődik az izgalmas halloweeni kalandozás első napja. 16.30-tól szoborkeresés! A szobrok egy rejtvényt őriznek, amelynek megfejtéséért cukorka jár a résztvevőknek. Mindeközben a főbejárat melletti kőszínpadon 18 és 20 órakor mesés lézershow szórakoztat mindenkit.

Október 31-én 16 órától kezdődik a hagyományos halloweeni kincskeresés. Ezen a napon is csak a telefonra vagy egy jegyzetlapra lesz szükség a játékhoz. Itt lesz Drakula, Frankenstein, Piton professzor és Gandalf. Aki pedig igazi királynak/királynőnek szeretné érezni magát, most megteheti: foglaljon helyet a Vastrónon. Az ünnepi hangulatot fényfestés teszi még izgalmasabbá. 19 órakor az elefántkifutónál a tűzzsonglőrök ámulatba ejtő előadása lesz látható.

Az állatkert mindkét nap látványetetésekkel, zooshow-kkal, elefánttréninggel és pingvinsétával készül.

Vásárolja meg jegyét elővételben, hogy elkerülje a sorban állást, vagy vásároljon családi bérletet, így egész évben, nyitvatartási időben bármikor ellátogathatnak kedvenc állataikhoz és a Csarnokba, mindössze négy és fél belépőjegy áráért.

Szöveg: Xantus János Állatkert

(x)