A Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásai és nyitvatartási rendje

Győr+
2022.08.18. 13:24

A Győr-Szol Zrt. augusztus 20-ára vonatkozó tájékoztatója.

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Parkolás – Győr:

Jókai, Révai, Árpád, Vásárcsarnok, Dr. Petz Lajos parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok és a Dr. Petz Lajos parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Utcai fizető parkolók:

Augusztus 20-án, szombaton Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájának beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

Vásárcsarnok és Kereskedők utcája:

A győri Vásárcsarnok augusztus 20-án, szombaton és augusztus 21-én, vasárnap zárva tart.

Dunakapu téri piac:

Tekintettel az ünnepre, augusztus 20. helyett augusztus 19-én, pénteken tartják meg a piacot, melynek helyszíne a Tarcsay utcai parkoló lesz. A kereskedők és őstermelők az ideiglenes helyszínen is a megszokott bőséges élelmiszer választékkal és ruházati cikkekkel várják a vásárlókat reggel 6 órától 13 óráig. A piac ideje alatt szünetel a parkolási lehetőség a Tarcsay parkoló egész területén. A Győr-Szol Zrt. mindenkit arra kér, hogy gépjárművével augusztus 18-án, csütörtökön 20 óráig hagyja el a parkolót, melyet augusztus 19-én, 15 órától lehet újra használni.

Sportingatlanok:

Augusztus 20-án, szombaton a Barátság Sportpark 7 és 22 óra között, a Bercsényi ligeti és az Örkény utcai sportpályák 7 és 21 óra között, a Tompa utcai, Ifjúság körúti (I-es tó mellett) sportpálya, valamint a Kodály Zoltán utcai kosárlabdapálya 8 és 21 óra között látogatható.

Köztemetők – Győr:

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.