Hirdetés

A Győr+ kérdez, a képviselő válaszol

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2022.05.16. 09:04

Dr. Laczkovits-Takács Tímeát, Győr-Ménfőcsanak önkormányzati képviselőjét, kisgyermekes anyukát arról kérdeztük, mit tesz a körzetében élő gyermekes családokért.

Hirdetés

Úgy gondolom, hogy Ménfőcsanak egy családbarát városrész, kisgyermekes szülőként a képviselői munkám során is próbálok minél többet tenni a gyermekes családokért, hiszen a család a legnagyobb kincs az életünkben.

Képviselői keretemből támogatom a helyi intézményeket, a bölcsődét, az óvodát, az iskolát. Idén is számos fejlesztő eszközt, játékot szereztek már be, melyek segítségével még minőségibb nevelésben, oktatásban lehet részük a gyerekeknek. A városrészi játszótereket is folyamatosan fejlesztem, hamarosan újabb eszközöket helyezünk ki. Nagy hangsúlyt fektetek azokra a közösségi eseményekre, melyek a gyermekeket, a családokat szólítja meg, hogy minél több élményt tudjunk számukra biztosítani. Május 28-án első alkalommal szervezem meg a ménfőcsanaki gyermeknapot, június 25-én pedig baba-mama börzét tartok a ménfőcsanaki piaccal párhuzamosan, ahová várom a városrészben élő gyermekes családokat. 

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat