Hirdetés
Pannon-Víz Zrt.

A családbarát munkahely és szolgáltatóhely

Fotó: Pannon-Víz Zrt.
Győr+
2022.09.18. 10:53

Nagy örömünkre szolgál, hogy társaságunk az idei évben elnyerte a családbarát munkahely és szolgáltatóhely tanúsító minősítést! Ezt a Családbarát Magyarország Központ általi minősítést azon szervezetek kapják, akik nemcsak elkötelezettek a családbarát szemléletű működésmód iránt, de hisznek a családi élet és a munkavállalói elkötelezettség közti egyensúlyban és működésükben ennek kialakítására törekednek.

Hirdetés

A Családbarát Hely tanúsító védjegy általi minősítés elnyerése társaságunk családbarát szempontok iránti elkötelezettségének hiteles bizonyítékául szolgál. A Pannon-Víz Zrt. a mindennapi életünkhöz nélkülözhetetlen ivóvíz- és szennyvízelvezetés szolgáltatások biztosítása és a társadalom környezettudatos szemléletformálása mellett kiemelt figyelmet fordít munkavállalói szociális, mentális kiteljesedésére is. Társaságunk számára fontos a dolgozók munkafeltételeinek minél kedvezőbb, emberközpontúbb kialakítása, családjaik támogatása, a családi események népszerűsítése, a szervezeti közösség építése, valamint a munkavállalók fizikai és mentális egészségének támogatása is.

A családbarát szemlélet pozitív társadalmi üzenetet hordozó érték, mely egyre nagyobb jelentőséggel és vonzerővel bír napjainkban.

Hiszünk abban, hogy a munka és a magánélet nem egymást kizáró, hanem egymást erősítő tényezők az egyéni kiteljesedésben. Hisszük, hogy a családi életben kiegyensúlyozott munkavállalók elkötelezettségükkel még nagyobb hozzájárulást tudnak adni társaságunk sikeréhez.

Bízunk abban, hogy a minőségi, ügyfélközpontú szolgáltatásaink és a szakmai felkészültség mellett a családbarát hozzáállás a felhasználók számára is elégedettségül és bizalmul szolgál.

Forrás: Pannon-Víz Zrt.

Kapcsolódó témák: #családbarát munkahely | #pannon-víz |
Hirdetés