35 éves a Ménfőcsanaki Nyugdíjas Klub

JKA Fotó: MekliZ Fotóstúdió
2023.10.06. 18:26

Fennállásának 35. évfordulóját ünnepelte a Ménfőcsanaki Nyugdíjas Klub. A Bezerédj-kastélyban tartott jeles eseményre a népes tagságon kívül eljött dr. Laczkovits-Takács Tímea és Szabó Jenő, a körzet önkormányzati képviselői, Horváth Sándor Domonkos könyvtárigazgató, Rákosi Zsolt János, az Arrabona Nyugdíjas Egyesület elnöke, Budai Anna, valamint az Európai Borlovagrend több tagja.

Dr. Laczkovits-Takács Tímea és Szabó Jenő köszöntőjükben külön kiemelték Nagy Emilné, Marika klubvezető harminc éve folyamatosan végzett áldozatos munkáját. Ezután átnyújtották neki dr. Dézsi Csaba András polgármester elismerő oklevelét és a Győri Városháza Ezüst Emlékérmét.

Nagy Emilné ismertette az 1988-ban alapított Ménfőcsanaki Nyugdíjas klub történetét, melyből kiderült, hogy a közösség számos szépkorú életét tölti meg tartalommal. A kéthetenkénti találkozásokon túl rengeteg testet-lelket gazdagító programot, kirándulást szerveznek és besegítenek a helyi rendezvényekbe is.

A méltatások után Valiczkó Szilvia és Széles Zoltán operett műsorát hallgatták meg a résztvevők, majd fehér asztal és meleg vacsora mellett folytatódott a találkozó. Az estébe nyúló összejövetelen Hegedűs Róbert szolgáltatta a muzsikát.

Galéria: MekliZ Fotóstúdió