Hirdetés
Győr+ Rádió

Szerdán startol az idei SZEN

Fotó: Győr+
Győr+
2022.04.19. 19:27

Hosszú kihagyás után idén végre ismét dübörög majd a tavaszi félév legnagyobb egyetemi bulija. 4 napon át tele lesz a város koncertekkel, változatos nappali és sport programokkal, amelyre nem csak egyetemistákat várnak.

Hirdetés

Minden idők legszínesebb SZEN-jére készül a hallgatói önkormányzat, az örömre pedig minden okuk megvan, hiszen már most hatalmas az érdeklődés a programok iránt. A line up összeállításakor arra is figyeltek, hogy sokféle korosztály találjon számára szimpatikus fellépőt, vagy szórakozási lehetőséget. A retróé lesz a főszerep – mondta Maczkó Márton, a HÖK elnöke – de igyekeztek meghívni a legújabb trendi előadókat is. A SZEN-en fellép többek között A Paddy and The Rats, a Road, a Valmar, Dj Yamina, és a Wellhello is. Az idei év újdonsága, hogy a SZEN történetében először külföldi fellépők is érkeznek, rögtön két legendás csapat, a Groove Coverage és a Cascada.

Söller Klaudia a Győr+Reggeli kérdésére arról is mesélt, hogy egy minden igényt kielégítő chill-zone segítik majd az érdeklődők nappali regenerálódását, feltöltődését.

Bajzát Zsuzsi, Nagy Roland és Orosz Sanyi beszélgetése.

Hirdetés