Legyél Te is Győr+ Angyal!

Győr+
2022.12.01. 09:41

Karácsonyi jótékony akciót hirdetünk Varga Zsófiával, az I. Győri Tacsi Tali szervezőjével: Legyél te is egy gyermek Jézuskája! Karácsony közeledtével szeretnénk meglepni a Bagolyvár Gyermekotthon lakóit, ezért arra kértük őket rajzolják le, mit szeretnének a fa alá.

A rajzos listák elkészültek, már meg is érkeztek a Győr+ Média szerkesztőségébe. A kívánságrajzokat Facebook-oldalunkra töltöttük fel, így hallgatóinknak, nézőinknek, olvasóinknak lehetőségük nyílik Győr+ Angyallá válni.

Aki szeretne angyallá válni, válasszon ki egy rajzot, ami alatt kommentben jelezze, hogy szeretné az adott rajz tulajdonosának álmát valóra váltani. Bízunk benne, hogy mind a 30 rajznak, azaz gyerkőcnek lesz Jézuskája.

Mit is kell tenni?
– ellátogatni Facebook-oldalunkra: www.facebook.com/gyorplusz
– kiválasztani egy rajzot
– a rajz alá kommentben beírni, hogy „Én szeretnék a Jézuskád lenni.”
– egy dobozba (például egy cipősdobozba) összerakni a kért ajándékokat
– a dobozt be kell csomagolni és rá kell írni a gyermek nevét
– az ajándékcsomagot december 16-ig kell behozni a szerkesztőségünkbe (Győr, Kodály Z. u. 32/a; 7.30–16 óráig vagyunk nyitva, pénteken 7.30-től 14 óráig).

Egy gyermeknek több Jézuskája is lehet, de figyeljünk arra, hogy senki ne maradjon ajándék nélkül. A Győr+ Média csapata Zsófival együtt személyesen viszi majd el az ajándékokat a gyerekeknek karácsony előtt, terveink szerint december 20-án. Visszatérő kívánság

Az angyalokra váró gyermekek kívánságai a Facebookon, külön fotóalbumban találhatóak:

Újabb adag rajz érkezett szerkesztőségünkbe, így további Győr+ Angyalokat keresünk:

Kapcsolódó témák: #advent | #Győr+ Angyalok | #karácsony |