Összeállt a sok kicsi LEGO!

P. Csapucha Adrienn Fotó: Ács Tamás
2024.02.11. 08:52

Újra Győrbe érkezett a Bricky Way kiállítás. A színes építőjátékok csodája ezúttal a Tulipános Általános Iskolába hívta mókára a LEGO szerelmeseit, kicsiket és nagyokat egyaránt, hiszen akit egyszer beszippantott ez a kreatív világ, az sosem tud szabadulni. Legalábbis mi imádjuk, ha összeáll sok kicsi LEGO. Na mizu, mizu, mizu?

Négy év szünet után ismét városunkba hozták különleges gyűjteményeiket magyar, német és holland építők, hogy egy monumentális tárlaton mutassák be alkotásaikat. Több százan keresték fel a révfalui intézményt, hogy ámultból ámulatba essenek a milliónyi építőkocka bűvöletében.

Teljesen egyedi kreációk sorakoztak fel a kiállításon, köztük a nagy kedvencek: a vasútmodell variációk.

Az interaktív expón rengeteg újdonsággal is találkozhattak a gyűjtők, vagy szimplán „csak” a LEGO őrültek, így például a vízen is közlekedő balatoni komppal, de régi kedvencek is felsorakoztak, mint az amerikai 66-os út, vagy a folyamatosan bővülő börtön életkép. Ez persze csak egy kis ízelítő, hiszen a Bricky Way kiállítás egészen elragadó elemmel kecsegtet, még vasárnap is, hiszen a tárlat a hét utolsó napján is látogatható, 17 óráig.

Galéria: Ács Tamás

Kapcsolódó témák: #Bricky Way | #építőkocka | #kiállítás | #lego | #tárlat |