Hirdetés
Apnoé

Zenekaroknak segítene egy másik zenekar

Fotó: Apnoé
HAK
2020.04.02. 15:15

A győri Apnoé zenekar saját ötlettől vezérelve remek lehetőséget kínál helyi zenekaroknak, ugyanis hisznek benne, hogy minőségi zenét játszóknak sikerül felkerülni Magyarország könnyűzenei térképére.

Hirdetés

Hatalmas megtiszteltetésként élte meg az Apnoé zenekar, amikor az egyik dalukkal ők is bekerültek abba a szavazásba, amely a győri szökőkutakról szól, s az emberek voksolhattak, mi csendüljön fel a csobogókból. Ekkor erősödött meg a srácokban az a gondolat, hogy segíteni szeretnének a többi győri zenekarnak is abban, hogy több lehetőségük legyen a be- illetve a kitörésre. Tulajdonképpen egy tehetségkutató és gondozó versenyt hirdettek meg a helyi bandák, előadók számára.

„Szeretnénk ebből a sok jóságból valamit visszaadni, ezért nemrég egy felhívást tettünk közzé.” – kezdte a zenekar képviseletében Takács Gergely énekes-gitáros. „Ebben a bejegyzésben közöltük, hogy szeretnénk lehetőséget biztosítani a nyilvánosság bevonásával kiválasztott győri zenekarnak, amelyet vendégül látunk egy háromnapos stúdiómunkára az Apnoé titkos, földalatti főhadiszállásán. Persze a teljes fegyvertárunkkal és tudásunkkal, földönkívüli zenei producerünkkel együtt. Reménykedjünk, hogy ennek időpontja minél előbb lesz…. Figyelem, a jelentkezést kizárólag otthonról megoldható tennivalókkal tudjátok majd megtenni, sőt számítunk a kreativitásotokra.” – fogalmazott a zenész.

Hirdetés

A kezdeményezésnek egyébként az „Az Őrizd a lángot!” nevet adták, s mindenkit biztatnak, hogy ezekben a nehéz időkben is vágjanak bele a tervek megvalósításában és adják be azt saját dalt, amelyet a legjobbnak ítélnek meg.

Minden további részlet kiderül az Apnoé zenekar Facebook oldaláról!

https://www.facebook.com/apnoeband/posts/10157365031294107
Kapcsolódó témák: #zene |
likeold
a fb oldalunkat