Győr+
2011.07.28. 16:39

Xavi integetett a győrieknek

Interjúra ugyan nem volt lehetőség, ám a gyorplusz.hu portálnak a müncheni Audi Cup focitornán fotózó Meronka Mónika egy integetést kimosolygott Győrnek az FC Barcelona sztárjától, Xavitól.

A házigazda Bayern Münchenen kívül a Barcelona, a Milán, valamint a brazil vendég, az S.C. Internacional vett részt az idei Audi Cup-on a müncheni Allianz Arénában. A tornát a spanyolok nyerték a németek előtt.

A mérkőzésenként 66 ezer néző között győri szurkolók, sportvezetők, érdeklődők, újságírók is részt vettek. De találkoztunk Fenyő Miklós énekessel, ott volt Bolla Péter kabinetfőnök, aztán a győri futsal-csapat több vezetője, a város és a megye sportjának irányítói, sőt itt kötött szóbeli megállapodást az ETO futball-csapatának és a kézilabdás lányoknak az együttműködéséről Klement Tibor ügyvezető igazgató és Kelecsényi Ernő, a kézilabdaklub elnöke.

A kupát végignézték a gyorplusz. hu munkatársai is, a portálunknak fotózó Meronka Mónika pedig a fotósok, újságírók elől elzárt területre is bejutott, s rábírta Xavit, a barcelona egyik legnagyobb sztárját, hogy legalább integessen a győrieknek.

A képgalériát Meronka Mónika (Oxygén Média) készítette.