Győr+
2011.09.18. 08:14

Vasárnap ETO-Fradi

A Győri ETO FC a Ferencvárost fogadja az OTP Bank Liga 9. fordulójában. A mérkőzés vasárnap 18 órakor kezdődik.

A szurkolók vasárnap 16 óráig az ETO Shopban tudnak jegyeket vásárolni, ezt követően nyitnak ki a stadion jegypénztárai. A klub felkészült arra, hogy nagy érdeklődés esetén megnyissa a nyugati lelátó felső szektorát is, erre akkor lehet szükség, ha az alsó szektorok teljesen megtelnek. A nyugati és a keleti lelátón is bővítették a büfék számát, további újdonság, hogy mozgóárusok is működnek majd a mérkőzés alatt.

A rendezők és a rendőrség is felkészült a biztosításra, a vendégszurkolókat kiemelt figyelemmel kísérik, a szervezők remélik, hogy a múlt heti női kézilabda-mérkőzéssel ellentétben ezúttal nem okoznak rendbontást a ferencvárosi drukkerek. És ha már rendbontás: a múlt heti kaposvári találkozón két-három, magáról megfeledkezett szurkoló okozott botrányt a szépszámú győri táborban. Az ETO vizsgálatot indított ellenük, és bár a felelősök bocsánatot kértek az érintettektől, várhatóan komoly szankciók várnak a visszaeső rendbontókra. A klub célja egyértelmű: mindent megtesznek, hogy néhány magáról megfeledkezett ember ne rontsa el ezrek szórakozását.

– A Fradi vendégjátéka kiemelt fontossággal bír a szurkolók számára, mi azonban nem készülünk máshogy erre a mérkőzésre. Az ellenfelet jó játékosok alkotják, a nemrég kinevezett Détári Lajostól új impulzusokat kaptak, így hajtós, kemény mérkőzésre számítok. Mindent megteszünk, hogy folytassuk veretlenségi sorozatunkat. Az eltiltott Linas Pilibaitist Windecker József pótolhatja a kezdőcsapatban, de előfordulhat, hogy mentális fáradtság és taktikai módosítások miatt még lesznek változások a kezdőcsapatban – mondta Csertői Aurél vezetőedző, akit ugyan a játékvezető a lelátóra száműzött Kaposváron, mégis leülhet a kispadra, hiszen csak írásbeli figyelmeztetést kapott a szövetségtől.

Lakner Gábor