Hirdetés
Győr+
2012.03.20. 20:31

Várják a javaslatokat a Városrész Szolgálatáért 2012 díjakra

Győr Közgyűlése várja a javaslatokat a Városrész Szolgálatáért díjak 2012.es adományozására. Azok a személyek, vagy közösségek kaphatják meg a címet, akik, vagy amelyek az adott városrészért, annak közösségéért hosszabb időn keresztül jelentős, önkéntes, társadalmi tevékenységet végztek, illetve közéleti tevékenységükkel hozzájárultak a városrész ismertségének, jó hírnevének öregbítéséhez, közösségi életének és értékeinek gyarapításához. A javaslatokat április 16.áig várják a polgármesteri hivatal címére.

Hirdetés

Győr Megyei Jogú Város Közgyűlése javaslattételi felhívást tesz közzé Városrész Szolgálatáért díjak 2012. évi adományozására: Adyváros, Bácsa, Belváros, Gyárváros, Gyirmót, Jancsifalu, Kismegyer, Likócs, Marcalváros, Ménfőcsanak, Nádorváros, Pinnyéd, Révfalu, Szabadhegy, Szentiván, Sziget és Újváros városrészekben.

Hirdetés

A díj adományozására javaslatot tehetnek: önkormányzati képviselők, településrészi önkormányzattal rendelkező városrészek esetében az adott településrész részönkormányzati képviselői, azon társadalmi szervezetek, melyeknek székhelye az adott városrész területén található, illetőleg azon közintézmények, melyek székhely vagy telephely címmel rendelkeznek az adott városrész területén.

A „Városrész szolgálatáért” díj adományozására vonatkozó javaslatnak tartalmaznia kell a jelölt személy, vagy közösség fontosabb adatait, életútjának/tevékenységi körének ismertetését, a javaslat részletes indokolását, valamint annak pontos megjelölését, hogy a javaslat mely városrészre vonatkozik.

Az írásba foglalt javaslatokat Győr Megyei Jogú Város Polgármesteréhez kell benyújtani (9021 Győr, Városház tér 1.)

Beérkezési határidő: 2012. április 16.

A javaslattétellel kapcsolatos részletes információ kérhető: Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Jogi és Önkormányzati Osztályán: 9021 Győr, Városház tér 1. I. emelet 43., a vonatkozó önkormányzati rendelet és javaslattételi felhívás letölthető innen:

Oxygen Hírügynökség

likeold
a fb oldalunkat