Hirdetés

Változik a forgalmi rend

Illusztráció: Győr+ archívum
Győr+
2019.09.26. 15:01

A szabályok betartására kéri a lakosságot a Győrszentiváni felújítás kapcsán az önkormányzat.

Hirdetés

Szeptember elején elkezdődött a győrszentiváni Kör tér – Sugár út – Vonal utca kereszteződésében lévő körforgalom átépítése. A körforgalmat nem csak felújítják, hanem kiszélesítik a terület adta lehetőségig.

Az útépítés során átmenetileg nagy szintkülönbségek jöttek létre, ami nem teszi alkalmassá a közlekedést a Vonal utcán, így az lezárásra került.

Hirdetés

Az útépítést elkerülő forgalom nagysága és sebessége túlzóan nagy terhet rótt a Pengős utca, Aranyosi utca, Vadrózsa utcákra. Az ilyen nagyságú és nagy sebességű átmenő forgalom kizárása érdekében a Gólyarét, a Vadrózsa és Aranyosi utcákat is betonelemekkel zárták le a Vonal utcai csomópontoknál.

Sajnálatos módon néhány autós a betonelemeket is megkerülve a kukoricaföldön át hajt tovább a lakóutcák felé, továbbá az is tapasztalható a munkaterületen, hogy a terelőtáblákat önkényesen elhúzzák, eltávolítják közlekedésük során. Ezzel nem csak saját magukban, járművükben okozhatnak kárt, de más autósokat is megtévesztenek ezzel a magatartással.

Az útkezelő kéri a környéken autózókat, hogy az elkövetkező 3 hétig legyenek nagyobb türelemmel a forgalomkorlátozás tekintetében – az átépítés végéig.

Forrás: Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete

Kapcsolódó témák: #közlekedés |
likeold
a fb oldalunkat