Hirdetés
Győr+
2018.01.08. 10:26

Vádemelési javaslattal lezárt akta

Vádemelési javaslattal zárult egy 42 éves gyanúsított ügye, aki késsel fenyegetőzött, miután elküldték egy hegyeshalmi hotelből.

Hirdetés

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 42 éves romániai lakos ellen.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2017. december 2-án hajnalban arról, hogy egy férfi késsel kötekedett egy hegyeshalmi hotel biztonsági személyzetével, miután elküldték az épületből. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a romániai lakos 1 óra körül bement a hotelbe és leült a recepciónál található fotelbe. Amikor a biztonsági őr távozásra szólította fel, akkor a férfi rátámadt, ezért kivezette az épületből. A gyanúsított a hotel előtt fenyegetőzve elővett egy kést, a biztonsági őr azonban lefogta és visszatartotta a helyszínen a járőrök kiérkezéséig.

Hirdetés

A rendőrök a férfit elfogták és előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Forrrás és fotó: police.hu

likeold
a fb oldalunkat