Győr+
2014.04.08. 14:35

Utolsó lehetőség a jegyvásárlásra

Az utolsó jegyértékesítési szakasz április 9-én, szerdán indul a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjére.

Három héttel a budapesti négyes döntő előtt az utolsó lehetősége nyílik meg a kézilabda-rajongóknak, hogy bebiztosítsák helyüket a fantasztikus izgalmakat ígérő hétvégére, amelyet a Papp László Budapest Sportarénában rendeznek

A tízezer jegy nagy része már elkelt, az utolsó értékesítési hullám április 9-én indul a hivatalos weboldalon, a www.ehfFINAL4.com-on. Aki tehát szeretne a helyszínen szurkolni, annak mindenképpen érdemes mielőbb gondoskodnia belépőjegyéről.

A jegyárak 9.900,- forinttól 34.990,- forintig terjednek, és a most induló jegyértékesítés során még mind a négy árkategóriában lehet jegyet vásárolni. A jegyek továbbra is a teljes hétvégére, május 3-4-re szólnak.

Az izgalmas középdöntők során a címvédő Győri Audi ETO KC, a 2012-es bajnok Buducnost Podgorica, illetve a macedón Vardar Skopje, valamint a dán FC Midtjylland kvalifikálták magukat az első négyes döntőbe.

A elődöntőket május 3-án, szombaton játsszák, 15 órakor a Győri Audi ETO a Midtyillanddal találkzoik, majd 17.30-kor a Vardar Skopje a Buducnost Pogodricával csap össze. Másnap 14.30-kor kezdődik a bronzmérkőzés, a döntőben pedig 17 órakor indul újtára a labda